| AtIr a întrebat:

Salut.Ce baiat ati alege voi? Unul care arata bine fizic,foarte frumos,dar care umbla dupa fete numai sa faca ceva cu ele si sa le ia la misto, sau cu un baiat dragutel care ar face orice pentru voi, dar sentimentele voastre nu sunt la iubire maxima asa cum simte el pentru tine? Dau funda

Răspuns Câştigător
| AllePuffu a răspuns:

E adevarat ca mie cimi plac foarte mult baietii cu patratele, dar decat sa aiba patratele si sa isi bata joc de mine, prefer un baiat fara abdomen bine lucrat, dar care sa ma iubeasca si sa ma respecte:*

10 răspunsuri:
| Đϋffγ a răspuns:

Alegi un baiat pe care sa il placi si care sa te placa

| HolyPotato a răspuns:

Al doilea îmi sună a disperare, dacă nu-l plac, n-am de ce să fiu cu el.

| Purec a răspuns:

Pe cel frumos. Ai o singura viata, traieste la maxim laughing Era o chestie " preferi sa mananci un tort cu prietenii, sau un rahat de una singura "?laughing)

| Felys a răspuns:

Nu intotdeuna iubirea este la prima vedere si la cote maxime,poate apare si pe parcurs in functie de comportamentul celuilalt,este o zicala,frumosul roade osul, si o persoana atragatoare intotdeuna va fi prea plina de sine, mandra si nu va pune suflet pentru nimeni, deci e bine sa fie ocolite astfel de persoane fie ele femei sau barbati, ideal ar fi un partener mai putin atractiv fizic dar cu un comportament adecvat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Just sex.

| suntZeu a răspuns:

Cu nici unul, fetele m-ar alege pe mine care sunt in echilibru laughing glumesc, nu pune intrebari din astea ca sunt in zadar, trebuie sa cunosti si sa afli pentru ca il poti lua pe cel cu fizic dar in 2 zile sa afli ca nu ai absolut nimic ce vorbi cu el, si cel care ar face orice pentru tine te-ai plictisi de el, un baiat nu e servitoare un baiat trebuie sa aiba coloana

| MadalynaOke a răspuns:

Cazul al doilea e asa nefericit. Primul e pentru proaste.

| UnunderstoodArtistHere a răspuns:

Pe niciunul.Nu mi s-a intamplat niciodata sa nu il am exact pe cel ce-mi place si sa arate si el bine ca altfel consider ca n-am la ce ma uita cand il privesc.As cauta pe altcineva.

| 22andreea22 a răspuns:

Cu nici unul nu m-as combina. de ce m-as uita la un tip care este doar frumos si mai putin destept? sau de ce m-as uita la un tip care e dragut si aparent are toate calitatile dar care nu ma prea atrage din motive pe care nici eu nu le stiu?
prefer sa fiu atrasa, sentimentul sa fie de dragoste decat sa sper ca poate intr-un final chiar ma voi indragosti dar pana atunci sa stau cu el de vrajeala. nu-i fac un bine nici lui dar nici mie pentru ca atunci cand realizezi ca de fapt sentimentul tau nu se transforma in iubire ci mai degraba in fratie e mai greu sa explici omului care e problema ta si de ce este momentul sa pui capat relatiei.

| Ninaaaa a răspuns:

A doua varianta happy.