| IIIshaneIII a întrebat:

Salut, ce ce iubirea?
Daca te simti atras sexual pe moment de o persoana dar atat si nu te poti indragosti ce inseamna si aici nu e vorba doar de o persoana efectiv?
Adica am ajuns la 25 sunt un tip destul de bine, am observat mai multe fete care au dat de inteles dar imi liseste acel simt, doar niste instincte primitive si in rest robotel, am auzit de mai multe ori expresia,, esti mic" probabil simtindu-se ofensate ca nu raspundeam avansurilor subtile.

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Primara oara este atractia fizica care da un interes, cand omul are un interes iti face un scop in a iti satisface acel interes, astfel acesta va avea niste reacti de fiecare data cand o vede, cand descoperi un om incepi sa il iubesti, daca va potriviti, daca te atrage si prin felul ei de a fi

| SilentRain a răspuns:

Prima data ești atras după aia, în timp ajungi sa iubești
Iubirea nu are chiar o definiție fix, fiecare o descrie cum o vede

Din punctul meu de de vedere, înseamă sa faci sacrifici pentru o persoana, sa îți pese de acea persoana fără sa ai vreun beneficiu

| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

Iubirea intervine daca aveti lucruri in comun, dar poate fi si iubire irationala ca sa-ti placa de cineva care e opusul personalitatii tale.
am impresia ca in ziua de azi un procentaj foarte mic dintre fete sunt dipsuse "sa lase de la ele" mai toate se asteapta se fie rasfatate ca niste printese.

| SilentRain a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici pomeneala, daca am lucruri în comun cu o persoana nu înseamnă că o și iubești
Mai gândește puțin

| anonim_4396 a răspuns (pentru SilentRain):

Daca aveti lucruri in comun, aveti subiect de conversatii "sunteti pe acelasi frecventa"- dupa foarte putin timp iubirea va interveni natural

| Deepk a răspuns:

Iubirea.
Dacă ești cu o persoană care te atrage fizic că este sexy, că are un corp ideal asta nu înseamnă ninic... Spre exemplu ești acum cu o persoană pe care nu o placi, doar pentru ca să-ți satisfaci plăcerile tale și pe ale ei, te gândești că cu timpul o să apară iubire. De fapt nu este așa, crede-mă!
Nu-ți pierde timpul de acum cu cineva pentru care acolo în inimă nu se aprinde nici un becușor
Mai așteaptă puțin...
Totul vine la timpul său, și nu trebuie de grăbit lucrurile.
O să apară o persoană de care o să te îndrăgostește peste urechi și care tot odată o să te atragă și fizic cum nu ar fi.
Cel mai important este ca să te înțelegi cu persoana dată, să aveți despre ce discuta, să vă respectați părerile. Să vă împărtășiți toate gândurile și cel mai important să fiți sinceri în orice situație. Atunci dorința asta arzătoare de... o să apară la ambii, și atu ci o să înțelegi că relația cu persoana asta este cu totul altceva nu doar relații fără sentimente etc.
Deja vezi.
Succes ție!?

| mgtow a răspuns (pentru Deepk):

Ce sa apara multi se chinuie sa gaseasca persoana care nu a aparut dupa 30 de ani si tot nu o gasesc. Puteai sa fi mai realist cu tipu asta

| Deepk a răspuns (pentru mgtow):

Nu te-ai gândit niciodată că nu este nevoie să cauți. Pentru că totul vine la timpul său! Si dacă o persoană a căutat presupunem asta, si nu a fgasit le nimeni..atubci crec ca trebuie sa fie toata viata singur/a
Asta e. ☺