anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce chestie... si trist sad...Azi, maine implinesc 23 de ani. Nu vi se pare ciudat faptul ca inca nu am prietena si nu am avut niciodata? Imbratisari, saruturi, aventuri, sex, toate acestea pentru mine sunt netraite. Unii au relatii de pe la 16-17, eu se pare ca am pierdut mult si-mi pare sincer rau. Stau cateodata si ma gandesc, chiar si acum : ce se intampla? de ce? Multi mi-au dat sfaturi, am fost chiar si la psiholog, dar nici o schimbare, reusita la acest capitol numit prietena, dragoste. Credeti ca gresesc eusau aceasta societate? Poate ca gresesc si eu la anumite lucruri, am tot felul de prejudecati.
Fie vorba intre noi baietii : Voi pentru prima data cand va indragostiti de o fata, o vedeti, la ce va uitati - la suflet sau la fizic?
Eu merg pe ideea sa gasesc o prietena care sa aiba suflet frumos dar si fizic frumos, ceea ce este cam greu de gasit. Imi placea de o colega de facultate, doream sa fim impreuna, ne intelegem si acum ca colegi, dar am renuntat sa mai fac progrese sa fim prieteni deoarece mi-am dat seama ca daca am fi prieteni, m-as fi mintit pe mine, adica are suflet bun dar nu are frumusete fizica, ceea ce-mi doresc. Ar trebui sa las aceste prejudecati? Cum sa fac asta? O parte-mi zice sa renunt, iar cealalta nu.

O seara frumoasa!

12 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Eu zic sa stai cu fata aia de care spui, de ce? odata ce cresti, cresc si pretentiile tale si iti va fi tot mai greu. Ca intre noi baietii iti spun sa te folosesti si tu de fata asta putin, saruturi, inveti cum sa vorbesti, ce le place si ce nu in general fetelor, toate astea doar pentru a-ti fi mai usor intr-o relatie viitoare...
toti ne uitam in primul rand la fizic, dar uite eu acum sunt cu o fata care nu e in baremele mele de selectie, nu are fundu mare, sani mai deloc, dar are totusi un chip angelic, insa ceea ce m-a atras la ea e inteligenta si bunatatea ei.
totusi sa ai grija cu fata ai, spui ca o parte din tine iti spune sa continui, poate nu vei mai putea renunta la ea dupa, iti va cadea cu tronc la un moment dat.
la psiholog nu s-a rezolvat nimic?

| BeAmazing a răspuns:

Http://m.youtube.com/user/LimbajulSeductiei
Uita-te la videoclipuri, cred ca te va ajuta!

| SkyPilot a răspuns:

Parerea mea este sa iti gasesti undeva in afara mediului tau normal o fata cu care sa te distrezi. Una care sa iti dea iluzia unei relatii si care sa te treaca prin toate aspectele fizice. Chiar ai nevoie, ca sa capeti incredere si sa iti faci un pic de "mana".
Ai putea sa si citesti ca sa stii, macar teoretic, ce sa faci cu fata visurilor daca se intampla sa te impiedici de ea pe neasteptate.
In acelasi timp, continui sa iti cauti una asa cum iti place tie. Daca fata de colega de facultate esti atras fizic (adica ai vrea sa faci sex cu ea ca sa fie clar), parerea mea este sa incerci sa o cuceresti si sa ramai cu ea. Nu te astepta sa gasesti un fotomodel cu suflet frumos, chiar nu cred ca exista asa ceva.

| cristimihailov a răspuns:

Daca nu poti sa ai o relatie lunga cu o fata, atunci ai macar una scurta, pe bani, cu o femeie.

Dupa ce te linistesti, vorbesti un pic cu aia, si iti va explica cat de simplu sta treaba si cat de tare te consumi tu.

Perechile se fac de cand lumea. Problema ta este neincrederea in sine. Si asta este altceva.

| ywar a răspuns:

Daca ti se pare ca ai o problema grava gandeste-te ca unii nu au unde locui, isi castiga existenta cu greu ori au o boala foarte grava care-i trage iremediabil spre lumea de dincolo. Astea-s probleme reale! 23 de ani? Eu la 23 de ani m-am culcat prima data cu o fata. Gandeste-te la ce ti-am scris. Hai bafta si lasa "chagrin"-urile "d'amour".

| Alcyon a răspuns:

Nu mi se pare ceva ciudat. Probabil ca esti tu mai pretentios si din cauza asta nu-ti place de nimeni. Daca tot stai sa te gandesti: aia nu-mi place ca e grasa, aia e urata etc, o sa ramai singur. Incearca sa mai scazi stacheta

| Lawliet14 a răspuns:

Renunta, esti un loser! Eu am avut si deceptii in dragoste si tot nu am renuntat. Uneori ce pot sa zic, e mai greu inceputul. Adica legatura, apropierea si momentul pana cand este si ea de acord ca voi sa fiti impreuna. Uita-te la altii din jur, ei lupta pentru ceva! Poate altii sunt sub tine, sunt si naivi, poate nici nu au aceleasi calitati, la frumusete habar n-am cum stai dar nu ai mentionat pe aici ca esti vreun Canutza asa ca pune mana si roaga-te si socializeaza cat mai mult! Chiar atat de greu o fi sa iti gasesti o fata? Greu e sa-ti gasesti o sotie. Tu ai nevoie de putina distractie, altfel o iei pe aratura. De ce n-ai fost la mai multi psihologi? Mergi la o femeie! Lasa psihologii masculini ca sunt praf. Doar daca sunt doctori in "love" poate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da tu ai vreo calitate ca sa-ti asigure fata asta frumoasa si desteapta sau te astepti la vreo minune?

| Hitback a răspuns:

Sti... in viata esti pus de mai multe sau de mai putine ori sa alegi. Eu zic ca poti incerca sa te imprietenesti cu ea doar pentru a capata o experientă. Sincer cred ca daca intre timp vei gasi o fată mai buna va fi dezamagită de tine si mai bine o laşi baltă. E decizia ta aşa ca nu vreau sa te influențez deloc.

| Zatharra a răspuns:

E doar neobișnuit, în ziua de azi.
Depinde ce îți dorești mai mult. O fată după standardele tale sau aștepți să fii cu cineva de care te-a îndrăgostit (ți s-ar părea frumoasă și dacă n-ar fi). Tu ai răspunsul.

| Denly a răspuns:

Nu se compară când e dragoste de la sine cu atunci când trebuie sa fabrici tu sentimentele. Mai aşteaptă, poate vine.

| LauraMihaella a răspuns:

Ceao nu, nu mi sa pare ciudat faptul ca mai ai um pic si faci 23 de ani si n-ai avut nici o prietena.eu iti spun sincer primul prieten serios l-am avut la varsta de 20 de ani.am avut intalniri da nici una n-a mers.parca nimeni nu era potrivit pentru mine.dar in sfarsit mi-am gasit si eu dragostea.si eu la facultate mi l-am gasit.tot mereu am stat cu capul in carti.nu,nu tu esti de vina ci societatea si si eu am tot felul de prejudecati si acum nu este nimic in neregula sa ai prejudecati.in ziua de astazi este foarte greu sa-ti gasesti o partenera\un partener care sa fie cu bun simt si de treaba.nu-ti fa griji, o sa-ti gasesti si tu dragostea iar mai apoi marea dragoste.