| ANONIM12737 a întrebat:

Salut, ce credeți de iubiții care își masturbează iubitele sau le fac oral, credeți ca cresc în ochii ei sau se înjosesc?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Niciodata sa nu-ti para rau de ceea ce oferi, in cazul de fata i-ai oferit placere, nu exista nici un fel de injosire!
Ar trebui sa te bucuri, sincer.

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nici nu cresc, nici nu scad, primesc si ofera placere, caz in care sunt multumiti amandoi, stisfacuti.
Tu cand esti multumit/satisfacut, te simti mai bine sau te simti injosit?

| ANONIM12737 explică (pentru greece12):

Zic înjosit pentru ca mi am masturbat prietena când am dormit la ea, nu aveam cum sa facem sex deoarece nu dispuneam de prea multa intimitate în locuința ei, asa ca am început sa i bag degetele la garfield, am excitato la maxim, însă mă așteptam să îmi întoarcă și ea mie favorul însă nu s-a întâmplat nimic, de asta ma gândesc dacă nu cumva m-am înjosit cu ceva.

| greece12 a răspuns (pentru ANONIM12737):

Niciodata sa nu-ti para rau de ceea ce oferi, in cazul de fata i-ai oferit placere, nu exista nici un fel de injosire!
Ar trebui sa te bucuri, sincer.

| stef87 a răspuns:

Lucrurile astea nu le faci de capul tau, uneori esti ghidat de gesturile partenerului, o faci pentru ca ii place. De ce te-ar injosi sa aci ceva ce ei ii place si tie iti place? Doar pentru ca altii cred ceva total diferit? In pat sunteti doar voi 2.

| RAY a răspuns:

Împlinirea dragostei în doi

Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca o fac bine, cred ca... E mai placut pentru ambii.
De fapt, nu cred. Consider blushing

| LordCristobal a răspuns:

Daca ambele parti sunt de acord nu e nicio problema.
Si pe noi nu ar trebui sa ne intereseze ce fac altii in pat.

| helpforyou a răspuns:

Inseamna ca se iubesc mult.

| iulia0514 a răspuns:

Cu ce anume se înjosesc? Ca fac sex? Ce doamne iartă-mă aveți cu sexul oral? Sau ce ăla nu e tot sex?

| Hypefox a răspuns:

Cu ce sa se injoseasca?
Ba dimpotrivă pentru ele este ceva special daca se intampla, înseamnă ca bărbatul respectiv tine mult la acea femeie.
Cel putin sunt băieți care nu dau limbi la unele care s au... fara numar... Si aia care o fac isi respecta femeile, mai ales daca ei cer un blowjob si se întoarce moneda, adica e placere mutuala si asa nu se simte folosita acea fata.

| Iepuroi a răspuns:

Rămân la fel

| Iluzionistul69 a răspuns:

Inseamna ca intr-adevar le iubesc mult, nu se injosesc cu nimic...