| ZambetdeSerafim a întrebat:

Salut. Ce faci cand partenera cu care esti intr-o relatie de ceva vreme decide ca vrea sa fumeze tu nesuportand fumul/ tigarile? Practic simt ca vomit cand imi vorbeste de aproape. am luat-o nefumatoare, tin la ea dar e alta persoana, nu?

6 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Eu m-as desparti de ea.

| Miruna333 a răspuns:

Asta depinde de tine. Daca doresti sa faci un compromis sau nu. Incearca sa vorbesti cu ea si explica-i acest lucru.

| liliana77any a răspuns:

Spune-i sa fumeze in lipsa ta.
Sau ii poti spune ca nu are de ce sa fumeze atata timp cat este cu tine.

| Lrs2015 a răspuns:

Daca nu esti un barbat de carton, pui piciorul in prag si ii explici sa nu ti mai fumeze prin preajma. Daca nu accepta, PA. Gasesti alta.

| ZokoZEW a răspuns:

Îmi pare rau să îți zic dar cred că este mai bine sa te îndepărtezi de ea, deja ești influențat sa fumezi, îți va da un fum, după o țigară și vei intra dependenta nicotinei.Iar după sa nu mai zicem ce vrea să încerce, sa se drogheze, îți va da și ție să încerci la cat de mult vă iubiți.

| ZambetdeSerafim explică:

Am incercat sa discut cu ea si sa ii spun ca pe langa ca e ceva ce nu imi place si imi provoaca discomfort, mai e si impotriva principiilor mele legate de sanatate dar cu toate astea, funeaza din ce in ce mai des, iar din discutiile noastre am inteles ca ii place, deci nu vad sa renunte pentru mine. Dar eu nu sunt de acord cu asta. Pare ridicol sa ne despartim din atat insa daca nu mi se pare la fel de atragatoare si chiar uneori respingatoare?