Din moment ce nu stiu care e situatia ta (varsta, daca locuiesti singur, ce interese ai tu/ partenerul etc.), voi sugera niste idei generale:
1. O cina romantica (mancare/prajiturile preferate ale partenerului- nu trebuie sa fie extraordinar de dificile, pentru ca gestul conteaza). Ai putea pregati un playlist cu muzica chill, eventual niste vin/sampanie (daca aveti varsta potrivita). Cel mai important lucru e atitudinea ta si atmosfera pe care o creezi.
2. Daca partenerului ii plac filmele/jocurile video/jocurile de masa, ai putea organiza un fel de seara in care face-ti lucrul respectiv. Pregatesti niste gustari pe placul amandurora, in cazul jocurilor puteti organiza un fel de "concurs", depinzand de stadiul relatiei voastre (cine pierde trebuie sa isi dea jos o haina, etc.)
Fiecare persoana are standarde diferite, si considera lucruri diferite a fi "romantice". De exemplu, mie nu imi plac florile in mod special, dar lumanarile, da. Mi se pare foarte romantic atunci cand prietenul meu vrea sa jucam League of Legends impreuna. El considera o seara "romantica" atunci cand eu pregatesc mancare/ gustari, si ne uitam impreuna la meciuri de fotbal.
Tu trebuie sa te gandesti, ce ii place partenerului tau? In functie de interesele ei, ai putea sa ii cumperi o gramada de flori, ati putea sa gatiti impreuna, sa va jucat de-a v-ati ascunselea, sa va uitati la poze cu pisici si catei, sa stati intinsi pe covor tinandu-va de mana (cu niste lumanari aprinse) si sa vorbiti despre Univers pana seara tarziu, sa ii faci un masaj (pe tot corpul), etc., etc.
Din pacate nu iti pot da un raspuns exact/corect, dar sper ca vei gasi ceva folositor din raspunsul meu . Daca mi-ai da mai multe detalii, as putea sa te ajut mai mult.
O zi buna, si mult succes!
DAAAAAAAAAA întreabă:
anonim_4396 întreabă: