Ia spune-ne tu intai cati ani ai?
Mai spune-ne si de ce crezi ca fata ar vrea sa te foloseasca, in ce sens, pentru ca eu de aici nu vad ca ar fi macar interesata sa te cunoasca, nici macar nu stie de exietenta ta, si cum ar putea ea sa fie smechera si sa te foloseasca? La ce?
Sa-i duci geanta la scoala, sau sa-i cumperi inghetata?!
Ia explica tu mai multe!
Ai dat un răspuns destul de inteligent.
Ai menționat ca ai întrebat un prieten, de ce n-ai urmat sfatul lui?
Poți încerca o perioada sa vezi cum se poarta ca dacă o întrebi crezi ca ar recunoaște ca vrea numai sa te folosească?
Acest preten mi-a spus bagate in vorba cu ea si afla ce-i bate capul baga-i niste intrebari din alea asa..." habar n-am cum sa incep si ce intrebari s-a spus ar fi trebuit sa fie mult mai explicit ce parere ai la ce s-a referit? Ce intrebari?
- Mă placi? Vrei sa fi cu mine? Ma accepți asa cum sunt?
- Da, vreau sa fiu cu tine.
Chestia e ca nu ooti afla numai din întrebări ca poate sa fie una care sa minta fără sa te prinzi. Mai vorbești câteva zile și dacă ceva nu-ți convine bye bye
Nu imi place modul tau de a gandi! Chiar asa sarac esti ca nu iti permiti sa ii cumperi un suc ca iesi in "gaura" si te consideri "folosit"? Atunci am o veste proasta pentru tine, o sa mori virgin fara dubii. In ziua de azi, asa cum aveti voi pretentia sa iesiti cu fete speciale, aranjate, imbracate frumos si cu ceva in cap, asa si fetele isi doresc un cavaler cu care sa iasa in oras si la bratul carora sa fie mandre, nu cu ultimul ghinionist sau parlit care n-are bani nici de-o cafea, sau considera treaba asta mercantilism!
Stai linistită am bani suficienti, tata e avocat!
Degeaba, gandesti ca Hagi Tudose! Schimba-te si atunci ai sa cuceresti si femei. Bafta!