| Mmooaarro a întrebat:

Ce inseamna asta? ma iubeste sau nu?

Sa zicem ca ai o prietena de 15 ani, tu ai 17ea e din alt oras...dar asta nu conteaza, vorbiti pe mess mai toata ziua, si pe la ora 4 iti spune ca trebuie sa se duca la magazin,o intrebi cat dureaza? si iti spune ca o sa vina repede, ii spui ok, tu iesi pana afara.te duci la un prieten sa zicem timp de 20 de minute apoi te intorci sa vezi daca iubita a venit de la magazin. nu a venit, o astepti.10 minute, 20, 30,1 ora2, 3,4, 5? o astepti pana la ora 11:20 noaptea, ea se culca la 11:30-12:00 (Noaptea)Si tu stai pe Yahoo detector,sa vezi daca intra pe invisible pentru ca tu stii ca asa mai intra cateodata si tu esti offline,inainte sa iesi i-ai spus ca iti faci griji si ca de ce nu ti-a spus ca iese cu fetele pentru ca asa obisnuia sa faca(inainte sa plece la magazin ti-a spus ca iese cu fetele de la bloc apoi a spus ca nu mai iese) ii mai spui ca o astepti ca vrei sa vorbesti cu ea,o intrebi de ce nu mi-ai spus nimic? ce faci? imi fac griji(ea are pc,cu net,si telefon,cu net si are nr tau poate sa te sune(nu are crd pentru mesaj) si tu ai credit,dar nu o suni,vrei sa vezi daca ea te suna, daca ii pasa de tine, daca se gandeste la tine(inainte sa plece la magazin i-ai spus ca o astepti) Si in jur de ora 11 noaptea ea intra pe invisible, timp de 30-40 de secunde si tu o vezi. dupa 40 de secunde e offline, iese, tu intri pe mess pe invisible si vezi ca nu ti-a lasat niciun mesaj"iarta-ma am fost asa. nu am avut curent am uitat telefonul acasa...noapte buna!"Nimic!

Ce inseamna asta?straight faceeu ce sa mai cred prieteni? ce sa fac Apoi te mai pomenesti ca te intreaba ma crezi ca te iubesc? Pai cum sa crezi daca ea nu iti a
rata astaoh go on cum? macar noapte buna oh go on da-o dracu de treaba eu am stat de la ora 11:30 noaptea pana la ora 3:30 dimineata ca sa ii scriu un mesaj de dragoste pe care l-am facut singur..in alte nopti nedormite..Chiar o iubesc.dar ea? de ce face asta? chiar nu ii pasa...ca stau ca prostu si o astept Si mai intra si pe invisibleoh go onNu e proasta, e chiar foarte frumoasa, si inteligenta dar de ce face asta.

8 răspunsuri:
| Neinteresantul a răspuns:

Vede ca-ti pasa... si cand iti pasa, ele isi bat joc. Eu asa am patit cu mai multe... Deci obisnuieste-te! Fii mai indiferent si mai sever. Nu-ti convine ceva, actioneaza cum crezi ca trebuie! Nu sta dupa una singura, cauta-ti alta careia ii pasa, una care sa-ti acorde atentie, sa comunici mult cu ea. Daca nu exista comunicare, se strica tot.

| neutrino a răspuns:

Scuze pentru expresie dar se pare ca o fetita de 15 ani te-a cam luat de prost.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu e iubire, e joaca de copii. Nu te increde in relatiile virtuale. Lasa-le in plata Domnului.

| Raawr a răspuns:

Te-ai gândit dacă nu își bate joc de tine?
Te-ai gândit dacă nu-i pasă de tine?
Altă dată spune-o pe față chiar dacă e frumoasă și cum o mai fi ea, poate nu merită tot ceeea ce-i faci tu, adica serios stai până dimineața pe Msn să vezi dacă intră și ea doarme bine și liniștit?! Ohh, nu merită!

| alma17 a răspuns:

Poate nu si-a dat seama ca te va rani si trebuie sa o intrebi ce s-a intamplat ca sa vezi si ce a fost de fapt.

| Mmooaarro explică (pentru alma17):

Poate ca ai dreptate, nu si-a dat seama ca ma va rani, dar..crede-ma pe cuvant ca eu daca intru pe mess nu pot sa intru si sa nu ii las un mesaj...macar un te iubesc..nu..ea a intrat decat sa citeasca mesajele pe care i le-am lasat, apoi a iesit, poate ca nu am facut bine cand m-am indragostit de ea asa de tare, off..nu stiu ce sa mai cred. eu chiar o iubesc dar ea?

| alma17 a răspuns (pentru Mmooaarro):

Poate are alt caracter si nu ii place sa isi arate sentimentele poti sa iei in considerare si aceasta varianta.Ai face mai bine sa o intrebi clar ce simte pentru tine.

| videochatconstanta a răspuns:

...pai asta e relatie de messenger, ce ai vrea sa nu te minta? sa doarma pe messenger? are viata, prieteni, prietene, e varsta la care trebuie sa socializezi si sa interactionezi, dar nu pe messengerwinking