Vede ca-ti pasa... si cand iti pasa, ele isi bat joc. Eu asa am patit cu mai multe... Deci obisnuieste-te! Fii mai indiferent si mai sever. Nu-ti convine ceva, actioneaza cum crezi ca trebuie! Nu sta dupa una singura, cauta-ti alta careia ii pasa, una care sa-ti acorde atentie, sa comunici mult cu ea. Daca nu exista comunicare, se strica tot.
Scuze pentru expresie dar se pare ca o fetita de 15 ani te-a cam luat de prost.
Nu e iubire, e joaca de copii. Nu te increde in relatiile virtuale. Lasa-le in plata Domnului.
Te-ai gândit dacă nu își bate joc de tine?
Te-ai gândit dacă nu-i pasă de tine?
Altă dată spune-o pe față chiar dacă e frumoasă și cum o mai fi ea, poate nu merită tot ceeea ce-i faci tu, adica serios stai până dimineața pe Msn să vezi dacă intră și ea doarme bine și liniștit?! Ohh, nu merită!
Poate nu si-a dat seama ca te va rani si trebuie sa o intrebi ce s-a intamplat ca sa vezi si ce a fost de fapt.
Poate ca ai dreptate, nu si-a dat seama ca ma va rani, dar..crede-ma pe cuvant ca eu daca intru pe mess nu pot sa intru si sa nu ii las un mesaj...macar un te iubesc..nu..ea a intrat decat sa citeasca mesajele pe care i le-am lasat, apoi a iesit, poate ca nu am facut bine cand m-am indragostit de ea asa de tare, off..nu stiu ce sa mai cred. eu chiar o iubesc dar ea?
...pai asta e relatie de messenger, ce ai vrea sa nu te minta? sa doarma pe messenger? are viata, prieteni, prietene, e varsta la care trebuie sa socializezi si sa interactionezi, dar nu pe messenger