Daca se balbaie tot timpul este balbait, dar daca se balbaie cand vorbeste cu tine este foarte emotionat si te place foarte mult. Nu inseamna neaparat ca daca se balbaie este un pampalau ci este foarte probabil foarte emotiv din moment ce se balbaie numai in preajma ta.
Pai, am doua variante:
1. ca el este balbait de obicei;
2. ca el este balbait cand este cu ea.
La varianta 2 cauzele pot fi de diverse naturi:
1. are o datorie la ea si tocmai si-a amintit de ea;
2. i se pare ca ea seamana cu actrita lui preferata;
3. sa zic, sa nu zic?
Eu zic sa fiti fericit.
Are emotii.inseamna ca te place si se rusineaza, nu poate sa ti spuna ce simte pentru u
Sau e balbait sper sa fie primul motiv
Xoxo
Funda?pls
Inseamna ca te place foarte mult si e emotionat cand votbeste cu tine.Sau ca e balbait.
De cele mai multe ori asta inseamna ca e emotionat, emotia fiind provocata de sentimentele fata de fata respectiva.
O place:X si mie mi s-a intamplat chestia asta cu un timp...macar el a mai putut vorbi dar eu am ramas muta
Subscriu la ce a zis cccristi. e nesigur pentru ca nu spune ce gandeste si nu stie exact care e maniera in care ar putea sa te vrajeasca, pentru ca nu te cunoaste.
si mie mi s-a intamplat sa se balbaie un baiat cand vorbea cu mine si la inceput eram incantata pentru ca mi se parea ca ma place, dar apoi mi-am dat seama ca era decat nesincer. intr-un fel evita sa stabileasca o legatura cu mine si incerca sa se poarte cat mai superficial.
asa a fost in cazul meu, dar poate depinde si de context
Are emotii...sau e indragostit de acea fata sau eputin timid...nusi mai gaseste cuvintele.
Pai o face doar cind pare fata. dar asa vorbeste normal.hmmm...sa fie oare ca poate sa-i placa fata.:-)
anonim_4396 întreabă:
Margareta911 întreabă:
elyfel întreabă:
MuZIcaEuNDrOg întreabă:
Elenat89 întreabă: