anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna daca la o fata ii sunt ca un frate? M-a pus si pe facebook ca ii sunt ca un frate. M-a sarutat asa putin, ne-am uitat la film impreuna, ne-am jucat impreuna, ne scriem mesaje fiecare ce face, mi-a spus odata prin mesaj "te iubesc, sa nu uiti!", cand iesim in oras ne tinem de mana, cand vorbesc cu o fata vine la mine. Ea are 21 ani, eu 20. Dau funda, multumesc.

7 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Inseamna ca te place, clar!
Ce mai astepti sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine?
Vrei sa ti-o ia altul inainte?

| Memecy a răspuns:

Ii clar ca te iubeste :X nu stii ce ti-a dat cel Mare, te vrea ca cel mai bun prieten si, si tu ma gandesc ca o vrei... asa ca ai grija ce iti doresti timpul va vorbi de la sine asa ca graba nu este cea mai buna sper ca te-am lamurit ( stiu la ce gandesti, da, este posibil, dar inca odata zic nu trebuie sa grabesti viata oricum e scurta las-o sa mearga de la sine. dovedeste-i si tu ca ea reprezinta pentru tine ceva aparte in tot universu asta fara sa exagerezi.)
regula de aur las-o pe ea cu primul pas pe urma adu-l si tu laga al ei si tot asa happy

| Memecy a răspuns:

Sa i-o ia altul inainte -- nicio sansa acolo-i ceva mai mult ce nu merita dat cu noroi asa cu una cu doua daca intelegeti... ^^

| AvEnGeR6532 a răspuns:

Si la varsta ta nu stii ce inseamna asta? e indragostita cel mai probabil de tine si vrea sa faci tu primul pas si nu cred ca la varsta ta chiar nu stii cum sa procedezi

| Jorj a răspuns:

Sunteti rude!

| Yohanes a răspuns:

Deja numai sunteti frati sunteti prietenasi...bagate pe ea numai sta!

| abcd12 a răspuns:

Friendzoned!