Hey
Doar daca a zis ca esti prea "cuminte" nu inseamna ca vrea sa fie fu***a. Inseamna ca vrea sa duca viata mai la extrem si sa isi asume riscuri iar tu nu esti in stare sa faci asta.
Asa este in general: orice fata cuminte vrea un baiat rau. Iti spun ca si eu, ca fata, prefer un baiat caruia sa nu ii pese de nimic atunci cand e cu mine si care e gata sa faca orice pentru a ma apara, care poate sa se bata chiar daca nu castiga, in locul unuia care fuge, nu se descurca in situatii mai dificile sau ma lasa pe mine sa ma descurc singura sau care devine "fatalau" si sa planga din orice. Cateodata pentru un baiat e bine sa nu puna suflet in prea multe lucruri decat in ceea ce trebuie neaparat. Si cum baietii cred ca fetele sunt tot timpul sentimentale si romantice ei se schimba si se implica in prea multe si asta nu e bine. Eu incerc doar sa dau sfaturi prietenesti.
Sau a2-a varinta, cea mai simpla, din moment ce va cunoasteti de mult poate nu vrea sa strice prietenia dintre voi asa ca a iventat o scuza pe moment.
Succes!
Fetei i plac smecherii, intelege-o si tu[poate asta vroia sa sari pe ea de cum v-ati cunoscut]
Ce face omul sa scape repede? inventeaza scuze la fel si cu fata ta probabil nu te place cine stie ce asteptari are ea de la baietii, si mie mi s-a intamplat am pus pe cineva sa aflu motivul avea deja iubit, nu-i nimic mergem inainte
Inseamna ca: ori te-a luat la misto ori este cam sarita de pe fix.
Apropo, iti venea sa ii tragi 2 palme? Serios? Bine ca doar iti venea si nu ai facut-o.
NU nu am facut-o, niciodata nu am ridicat mana la o fata si nici nu o sa ridic, ce imi vine si imi trece prin cap acolo ramane.
Nu sunt o fire agresiva, dar daca o persoana insista destul de mult pot fi si agresiv.De obicei ma enervez extrem de greu, dar si cand ma enervez....si am vazut undeva un raspuns ca ii place sa duc viata la extrem.(sunt dependent de adrenalina deci cred ca puteam sa o ajut)
Poate pur si simplu nu te poate vedea mai mult decat un amic. Ar fi dragut sa pastrati prietenia pe care o aveti pentru ca asa sunteti voi insiva iar daca ati deveni un cuplu macar unul dintre voi se va schimba si nu va mai fi la fel ca pana atunci. Iar in zilele noastre putine relatii sunt stabile iar dupa ceva timp v-ati certa, v-ati desparti si s-a dus si cu prietenia si cu relatia si nu se merita. Crede-ma.
Cel mai bine sa nu ramaneti amici pentru ca o sa vina vremea sa te foloseasca si sa profite de tine pentru ca ea stie ca iti place de ea.
Da probabil aia vroia si probabil de la prima intalnire daca la a 2-a deja si-a exprimat nemultumirea...
E curva mi s-a intamplat odata si aia despre care vorbesc e cu unu cu masina... gaseste-ti alta nu-i de tine bafta
Inseamna pur si simplu ca nu vrea sa strice prietenia voastra. si poate chiar esti " prea cuminte " . Asa ca nu mai face` tu pe duru` " ca ii dadeai si 2 perechi de palme "... Impacate cu ideea ca NU TE VREA. Pace.