Buna!
A facut o greseala enorma...iti spun pentru ca si eu am facut la fel.
Ma-m despartit d baiatul care ma iubea pentru ca nu stiam ce vreau si cautam distractie... dar cand a inceput sc mi-am dat seama ca il iubeam
Daca o sa se intoarca la tine? Da cu siguranta, cand v-a incepe sc si distractie se va termina isi va da seama ce greseala a facut, pentru ca sincer nu prea mai sunt baieti ca tine care sa iubeasca cu adevarat
Daca o vei primi inapoi, asta hotarasti doar tu, dar daca totusi ii mai acorzi o sansa ai face bine sa o tratezi cu putina indiferenta la inceput adica sa nu te mai atasesezi din nou asa mult d ea pentru ca sincer nu merita!
Sper ca te-am ajutat, daca mai ai nevoie d sfaturi lasa-mi un msj cu id taw :p
Take care! si imi pare rau pentru tine
Cred ca ti-ai dat seama singur ca si-a gasit pe altcineva mai aproape de casa care o distreaza. Nu pune la suflet, stiu ca e greu acum, dar vei gasi o alta fata care va cauta o relatie de durata. Asta nu era pentru tine.
Ar trebui sa ti se rupa fix in doua, dar nu inima, si sa te distrezi pe rupte. O viata ai, si acestia sunt cei mai frumosi ani.
Bafta si toate bune!
Ti-as putea garanta ca odata cu inceperea scolii o sa regrete cele intamplate si va umbla dupa tine! Este sigur, cel putin asa se intampla in majoritatea cazurilor.[]. Cum ai mentionat mai sus, ti-a zis ca te iubeste foarte mult, ca nu poate trai fara tine insa vrea distractie. Dupa ce o sa se distreze si alte aberatii de-ale ei o sa isi dea seama ca te vrea inapoi, ca ii este dor de tine! O iubire de 9 luni nu se poate stinge asa usor.
Poi vr sa zic ca dp ce am auzit era eu sa plang dar daca te beste do ce incepeti scoala probabil si va vedeti da o sa se intoarca la tine... daca te beste
Pacat ca ai pus suflet in aceasta relatie.Se pare ca ea si-a gasit pe altcineva de acolo de unde e ea, si acum pe tine te lasa la o parte. Daca ea poate sa stearga cu buretele 9 luni asa usor, inseamna ca niciodata nu a tinut la tine asa cum ai facut`o tu.Si chiar daca se va intoarce la tine, o va face cand va incepe scoala, si "nu se va mai putea distra" la ea in sat, te va lua pe tine inapoi.
Ai grija sa nu`si bata joc in continuare de tine...
Se va intoarce dupa cateva aventuri cu handralaii, si tu prostule sa o primesti inapoi
Pa! Alta.
Şi eu sunt în asentimentul utilizatorului "Izza".
Dar tu ce eşti aici? Varianta de rezervă?
Şi cum adică nu se putea distra? O ţineai încuiată în cuşcă, sau ce? Hai că-i culmea.
Dacă va vrea să se întoarcă la tine, nu o primi! Las-o să înghită în sec şi să realizeze ce a pierdut. Poate va învăţa din asta şi pe următorul ei bărbat nu-l va mai răni!
La fel şi tu, trebuie să înveţi să nu te arunci din prima. Păstrează doza rezervată de sentimente câteva luni până te convingi că ce ai lângă tine e femeie cu capul pe umeri nu hroaşcă nesuferită fără sentimente şi superficială!
Succes pe viitor!
Nu stiu... Uite, nu te lasa impresionat de chestia cu esti prea bun pentru mine.Nimeni nu e prea bun pentru nimeni.Cuvintele astea au dublu inteles.Cum adica nu te merita? Nu ti se pare normal sa vrea tot ce e mai bun pentru ea(adica in cazul tau tu)? Nu exista 'esti prea bun pentru tine nu te merit'...asta e vrajeala pe fata.In timp o sa intalnesti pe altcineva care o sa iti capteze atentia si chiar daca nu o sa o uiti o sa te simti mai bine.
Intr'un fel ar trebui sa apreciezi ca e sincera cu tine. Cu toate ca a dat'o total pe ocolite e clar ca are pe cineva acolo la tara cu care ar vrea sa se distreze, dar nu vrea sa o faca fiind cu tine deodata. In rest nu stiu ce sa zic. poate o sa va impacati poate nu. Sa nu ii porti pica atata tot.