| MihaiNabul a întrebat:

Ce mare a penis-ului este normala pentru varsta de 12 ani? O am de aprox. 10, 78cm,este normal/?
Nu vreua batjocura, OFER FUNDA.NU VREAU RASPUNS-URI GEN "Ce te intereseaza pe tine la varsta asta?" si de astea.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Deoarece esti la varsta pubertatii, organismul tau isi va continua procesul de dezvoltare cu precadere in urmtorii 4 -5 ani si din acest motiv se vor produce modificari care probabil vor fi chiar foarte importante, care vor avea efecte privind cresterea ta in ansamblu, deci si a penisului tau. Din acest motiv intrebarea ta pusa in acest moment este practic inutila fiindca este imposibil sa poata fi anticipat cat si in ce mod te vei dezvolta. Este stabilit prin masuratori concrete dar mai ales corecte, efectuate de catre medici, cercetatori sau experti in cadrul unor experimente si studii lansate mai ales de catre producatorii de prezervative, ca statistic exista niste dimensiuni "medii" ale penisului in functie de rasa si anumite caracteristici ale diferitelor populatii de pe aceasta planeta. Pe baza acestor masuratori a reiesit ca barbatii adulti din Romania sunt posesorii unor penisuri a caror lungime medie statistica este de 12, 73cm, deci foarte mica comparativ cu dimensiunile de-a dreptul exagerate prezentate de unii userii ai aceastei categorii a TPU. Probabil ca cea mai credibila si reala lungime a penisului in cazul barbatilor adulti din tara noastra se situeaza intre 13 si 16 cm, astfel ca se poate aprecia ca in acest moment penisul tau are lungimea NORMALA pentru varsta ta. Insa ar fi bine sa stii si tu, ca ceea ce conteaza cu adevarat este virilitatea, potenta dar mai ales capacitatea barbatului de a reusi sa-si controleze ejacularea pentru a sustine actul sexual un timp suficient de lung incat la final partenera de sex sa aiba parte mereu de placere si satisfactie si pe cat posibil orgasm. Degeaba penisul este lung si gros, daca nu se reuseste ca acesta sa fie mentinut in stare erecta suficient de mult timp, pentru ca partenera de sex sa fie mereu pe deplin satisfcuta. Multa sanatate!

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pana la uram te-ai hotarat de cat o ai, de 7, 8 sau 10cm?
Pana una alta, ia tu rigla si pune-o pe deasupra cuculetului, si atunci vezi masura corecta, nu masura de la gaura fundului!
Uite aici:
http://www.penimaster.ro/masorlung.html

| Emilian65 a răspuns:

Este cam mare pentru varsta ta.

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Nu. E mica (glumesc, esti mic si penisul se dezvolta pana la 21 deci ai timp de crescut)

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexxxxxandraxxx):

Penisul se dezvolta pana la 16 ani, nu 21!
Nu are de-aface cresterea in inaltime cu cresterea penisului.
La baiat, penisul creste pana la 16 ani cu care ramane pana la madanci batraneti!

| Alexxxxxandraxxx a răspuns (pentru Violleta2022):

Nope. Ai cumva tu penis de stii cum creste?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexxxxxandraxxx):

Citeste studiile medicale, inainte sa vorbesti din experienta ta de fetita, ca nici tie nu ti-a crescut penis!

| MihaiNabul explică:

Am ales un castigator! App DonaAlba lasa glumele..Este de 10, 78de cm, aproximativ 11 cm...
m

| Violleta2022 a răspuns (pentru MihaiNabul):

Haide ma, l-a masurat cu sublerul? De unde naiba atata precizie?
Eu cred ca si-a pus rigla sub fund si de acolo a masurat laughing

| Cralex2016 a răspuns:

Nu. E normal. Eu o am de 83 si am 13.

| Marin_Alin_1996 a răspuns:

Da, este perfect normal.
Poți dezvirgina, face copii, obține orgasm pentru parteneră cu ce ai tu acolo.