| thesnake02 a întrebat:

Ce motive credeti ca ar avea o fata pentru care refuza sa iasa cu tine, cu toate ca nu are iubit si sunteti foarte apropiati si vorbiti aproape zilnic de mai mult de un an? Eu unul nu am idee
Multumesc

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Cred ca atunci cand ii propui sa va vedeti ar trebui sa ii specifici ca vrei sa vorbiti exact cum o faceti de obicei doar ca fata in fata si atat ca sa se poata linisti.
Nu insista continu pe treaba asta mai spune-i o data asa cum ti-am spus ca sigur o vei face sa se mai gandeasca. Daca ai ganduri sa fi cu ea ca o placi las-o sa se acomodeze cu daca doreste sa va intalniti si comportate ca un prieten ca daca o sa incepi sa ii spui ca o placi ca vrei mai mult o sa inceapa sa se departeze sau sa nu mai vorbiti nimic.
Daca nu a fost o dragoste la prima vedere sau dupa ce ati vorbit un pic mai mult trebuie sa ii areti ca iti pasa de ea si ca ii vei fi aproape asa o vei cuceri ca acum oricum sa obisnuit deja cu tine si ii va fi greu sa rupa legatura.Si frumos ar fi daca e sa nu vrea sa ramaneti prieteni doar ca vorbind mai rarut ca va intelege ea multe.

13 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Motive pot fi multe.
Unul destul de clar, nu e atrasa de tine.
Te vede doar ca pe un prieten.
Sunt multi care intra in relatii si streseaza femeile cu telefoane, daca aceasta e la dus si nu raspunde isi fac fel si fel de scenari in minte!
Nu pot sa-i numesc decat disperati, la fel si cei care vorbesc toata ziua cu ele.
Da dovada ca nu au o viata personala si totul se invarte in jurul ei.
Acum datoria ta de barbat e sa incerci(ceea ce ai si facut)si dreptul ei e sa accepta sau sa refuze.
Macar ai incercat, trebuie acum sa inveti sa te bucuri de succes dar sa accepti si un refuz cand e cazul.
Succes!

| RAY a răspuns:

Nu e atrasa fizic de tine,nu te place,nu are timp,place pe alt baiat, nu vrea o relatie, vrea sa fie singura, motive sunt destule, parerea mea nu reprezinti un interes pentru ea

| Freya1 a răspuns:

Poate a inceput sa te vada ca si un confident si se gandeste ca daca va intalniti tu o sa vrei mai mult de la ea cum ar fi o relatie si ea nu isi doreste.Nu te vede ca si pe un potential iubit sau deja ii e gandul la altcineva.

| thesnake02 explică (pentru Freya1):

S-ar putea sa te apropii cel mai mult de adevar. Ce imi recomanzi sa fac in continuare? Adica de vorbit voi vorbi, ar trebui sa mai insist cu intalnirea din cand in cand sau sa renunt la ideea asta?

| thesnake02 explică (pentru Freya1):

Mulțumesc frumos!

| Freya1 a răspuns (pentru thesnake02):

Cred ca atunci cand ii propui sa va vedeti ar trebui sa ii specifici ca vrei sa vorbiti exact cum o faceti de obicei doar ca fata in fata si atat ca sa se poata linisti.
Nu insista continu pe treaba asta mai spune-i o data asa cum ti-am spus ca sigur o vei face sa se mai gandeasca. Daca ai ganduri sa fi cu ea ca o placi las-o sa se acomodeze cu daca doreste sa va intalniti si comportate ca un prieten ca daca o sa incepi sa ii spui ca o placi ca vrei mai mult o sa inceapa sa se departeze sau sa nu mai vorbiti nimic.
Daca nu a fost o dragoste la prima vedere sau dupa ce ati vorbit un pic mai mult trebuie sa ii areti ca iti pasa de ea si ca ii vei fi aproape asa o vei cuceri ca acum oricum sa obisnuit deja cu tine si ii va fi greu sa rupa legatura.Si frumos ar fi daca e sa nu vrea sa ramaneti prieteni doar ca vorbind mai rarut ca va intelege ea multe.

| Elena9328 a răspuns:

Nu e pregătită de o relație
Nu are timp și pentru întâlniri
Crede că nu i buna pentru tine
Se desconsideră
Te privește că pe un amic
A mai avut relații, nu vrea să riște iar sa nu fie rănită
Nu știe părinții
Nu o lasă părinții

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deoarece nu te-ai miscat destul de repede, si ai fost bãgat in friendzone sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai idee? Saracul de tine.Iti clarific eu lucrurile.Nu e atrasa de tine.Esti bun ca prieten, nu ca iubit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ii e rusine, adica e timida, ia-o incet si o sa vezi ca pana la urma va accepta!

| alexwahl a răspuns:

S ar putea sa te vada ca pe un frate, daca ai vorbit atata cu ea.

| thesnake02 explică (pentru alexwahl):

Si fratii nu se mai intalnesc si ei, nu neaparat ca un "date"?

| alexwahl a răspuns (pentru thesnake02):

Aa,ba da, daca la asta te refereai. Numai sa nu interpreteze si ea cum am interpretat eu.

Răspuns utilizator avertizat