anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Ce părere ați avea, dacă ați afla, că soția dumneavoastră, în trecut, până să vă întâlnească, a fost amantă?

Răspuns Câştigător
| AliGab a răspuns:

Pui aceeasi intrebare de o suta de ori. Lasa ma femeia in pace, las-o sa isi gaseasca pe unul care sa o aprecieze si sa o accepte daca tu nu poti in ruptul capului sa o ierti pentru o greseala pe care a facut-o cu 10000 de ani inainte sa te cunoasca pe tine.
Si sa stii ca ea isi va gasi pe unul mai bun ca tine, dar tu nu iti vei gasi pe una mai buna ca ea

37 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trecutul e trecut.
Nene ala ca facut grooming cu sotia dumitale. Cand esti tanar/a, gresesti fara sa stii. Ca doar asa devii adult.

Schimbati-va numerele de telefon, profilele de pe platformele de socializare si gata. A, si reclameaza-l la politie pentru psihoza de a nu va lasa in pace. Aduna dovezi etc. si poate scapati de el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Doi ani... Doi ani în care a fost conștientă că se află într-o relație greșită, ascunzând acest lucru. Nu sa afișat în public. Totul a rămas în acel nenorocit de internet, al unui liceu de renume... Unde un nenorocit a intrat ca la el acasă, fără să fie deranjat.
Când o făcea, atenție, a spus că totul rămâne acolo. Deci nu vorbim de o greșeală.
Dar, după ce a terminat relația, plecând de acolo, a început regretele. Doi ani care a iubit și nu a fost iubită. Doi ani în care acel animal și-a bătut joc de ea.
Și din păcate, din surse sigure, acel animal, a făcut victime și înaintea ei și după ea...
Și când a spus, a spus după ce sa văzut căsătorită cu acte în regula și însărcinată.
De ce nu a spus înainte?
Vă spun cu mana pe inima, că nu acceptam aşa ceva.
De ce nu am părăsit-o? Pentru că am zis ca pot trece peste așa ceva. Și pentru că mă amenința că se sinucide dacă o părăseam.
Am fost un laș. O greșeală pe care nu pot să mi-o iert toată viața.
Și nenorocitul este foarte foarte fericit.

| WilliamQoilung2024 a răspuns (pentru Violleta2022):

Din punctul tău de vedere, noi bărbații, trebuie să fim doar victime.
Adică, să zicem că femeia este un tramvai. O așteptăm cuminți în stație. Vine, urcăm. Este tramvaiul nostru. În interior, găsim urme de vandalizare. zgârieturi... Dar acum este tramvaiul nostru. Nu ar trebui să ne intereseze, câți călători au urcat la bordul acelui tramvai. Trebuie doar să ne bucurăm doar de călătorie. O călătorie prioritară, în care acel tramvai nu mai oprește și în alte "stații". Vine un timp, când tu, din diverse motive, trebuie să cobori din acel tramvai. Ori că tramvaiul nu te mai vrea, ori, pur și simplu, timpul călătoriei tale a expirat. Și ce crezi că se va întâmpla?
Tramvaiul își va continua parcursul și va opri în prima stație, unde va urca un alt călător.

| iulia0514 a răspuns:

Viata ei problema ei! Dacă tu nu poți trece peste asta repet nu ea e problema ci tu! În loc să-ți vezi de viață ta în continuare tot reînvi trecutul și o judeci fără motiv, sincer îmi este mila de copiii ca ii implici și pe ei în toată mizeria asta! Du-te la psiholog ca ai probleme!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

După ce înșirați la fundul vostru și 100 de plule, picați pe capul unui fraier, care vă iubește și trebuie să vă accepte.
Din păcate, nu în toate cazurile, iubirea prostește.
Dacă nu vă acceptăm, suntem sexiști și mosogini.
Bărbații vor intangibilitate.
Băieții... Se mulțumesc cu ce primesc.
E dreptul meu, dacă accept lângă mine un tomberon.
În care s-au "plimbat" prin ea înaintea mea un număr mare de plule.
Ai vrut așa? Perfect! Nu mi te arati ca o mironosiță și apoi să aflu că singurul loc unde nu ai fost atinsă, sunt doar urechile.
Fiți serioase! Și asumați-vă.
Da. Am fost și am făcut.
Dă-mi mie posibilitatea să aleg. Nu minții.
Oare eu ca bărbat, nu puteam să ard la mișto peste 20-30 de femei?
Puteam. Dar din întâmplare mai avem și creier și ceva suflet. Cei drept, aceste elemente, nu se regăsesc la toți bărbații.

| mihai69 a răspuns:

Repet: nu e treaba mea / ta ce a făcut ea în trecut.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

CINE te-a suparat asa rau?
ce asteptari ai tu de la o femeie?

| WilliamQoilung2024 a răspuns:

La finalul zilei, nu prea mai contează.
Toți iubim curva cuiva sau prostul alteia...

| WilliamQoilung2024 a răspuns:

Sunt un om, care am în mână destinele a 86 de bărbați.
Le sunt șef, mentor, la mulți nași.
Din cei 86, 25 sunt la a doua căsătorie. Știi de ce? Pentru că 90% din ei, trecutul nevestelor lor, le-a dat peste nas. Și nu au putut trece.
O parte, știu că sunt înșelați de soții, dar se mint că nu.
Doi, au zis că au luat trufandale și de fapt, au luat două "taxi-uri". Cei drept din alte județe. Aduse acasă, au șters dosarul. Când au ajuns ei pe acolo... Au făcut crucea cât măgarul.
Dacă eu sunt misogin? Tu ce... ești?

| AdeLeu a răspuns:

Nicio parere. Trecutul ei e trecutul ei, nu ma privesti. Prezentul si viitorul conteaza. Cu ce te alegi daca dezgropi mortii? Nimeni nu e sfant

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AdeLeu):

Trecutul ei aflat după căsătorie...
Și afli că a fost amanta, otreapa unui martlog însurat. Care nu a fost în stare sa ii dea o floare măcar o dată. Sau să îi arunce în scârbă, un te iubesc...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mihai69):

Nu e frate... Nu.
Ție ți-ar conveni, să afli după câțiva ani de căsătorie, că soția ta a fost amantă? I-a zi?
Nu îți pui niște semne de întrebare despre moralitatea ei?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De aia nu mai găsim curve pe stradă.
Că le luați voi și le faceți neveste.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca azi ai cumpara un cerb
Fara frunze n-as veni la tine.

Savoy - Domnisoara

Ce să vă spun?
Să aveți parte de sărbători fericite!
De mână cu zdrențele voastre...
La câți cerbi cunosc... De unde plua mea să fac rost de atâtea frunze?
Iubiți mă! Așa cum știți. Fiecare în altă parte și seara stați în același pat sub același acoperiș.
Și fiecare în dreptul lui, este fericit...

| AdeLeu a răspuns (pentru anonim_4396):

Viata ei, problema ei. Treci peste sau incheie casnicia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AdeLeu):

Cred că am închei. Decizia e luată cam de mult în sufletul meu.
Asta este!
Îmi pare rău!
Dar pentru ea, este o notă de plată pentru așa zisa lipsa de discernământ. Faptul că a vrut sa ascundă ceva rău.
Și a reușit să mă păcălească.
Mai frate, când am cunoscut-o, ziceai că este coborâtă din icoane.
Nici mâna pe... Nu știa să pună.
Și după confesiune, a devenit brusc expertă.

| Frank51 a răspuns:

Aș avea o părere foarte proastă, dar nu cred că m-aș despărți de ea din motivul acesta, din moment ce este soția mea. Trecutul are un efect foarte negativ asupra prezentului, însă depinde și cum a evoluat persoana respectivă.

Dacă aș fi aflat asta înainte să mă căsătoresc cu ea, cel mai probabil nu i-aș fi dat o șansă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Frank51):

Exact. A fost hoață. A văzut că este nevasta cu acte în regula. Apartament nou pe numele "nostru". Un copil în burtica.
Și a pai a ciripit, că avea apasări și remușcări. Și eu, trebuie sa fiu pelicanu'.
Lucrând cu oamenii, îți spun că am un princiu care nu ma păcălit niciodată :
Omul se caracterizează prin acțiuni trecute!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Omul este caracterizat prin acțiunile sale, trecute!

| Miruna333 a răspuns:

Pana sa te intalneasca, e fix treaba ei, dupa ce ati inceput o relatie/casnicie, e problema voastra. Femeia nu ti-a gresit cu nimic, dar tu iti faci problemele singur.
Din raspunsurile date, cu parere de rau, vad doar un plularau, ca barbat nu este, barbatii adevarati nu sunt sexisti si misogini. Nu catalogheaza o femeie ca fiind tomberon. Oamenii de genul nu isi merita bilele, le aveti degeaba.
,, Doi ani în care a fost conștientă că se află într-o relație greșită, ascunzând acest lucru.'' Cati oameni pe Pamant nu sunt constienti de greselile pe care le fac, insa tot continua? Suntem oameni, gresim. E normal.
,, Doi ani care a iubit și nu a fost iubită. Doi ani în care acel animal și-a bătut joc de ea. Nu cauti iubirea la unu cu verigheta. Ea a acceptat toata situatia.
Și din păcate, din surse sigure, acel animal, a făcut victime și înaintea ei și după ea...'' Victime? Victimele acelea acceptau sa fie de umplutura in viata acelui barbat. Daca le obliga, atunci erau victime.
,, După ce înșirați la fundul vostru și 100 de plule, picați pe capul unui fraier, care vă iubește și trebuie să vă accepte.'' In viata nu exista,, trebuie'', nu,, trebuie'' sa nimic. Esti liber sa faci alegeri. Nu te obliga nimeni sa accepti pe nimeni, asa ca nu veni aici si te plange ca vai, ai acceptat pe cineva si nici dupa 100 de ani si copii pe langa, tot nu poti trece peste.
,,De ce nu a spus înainte?'' Ce conta ca a spus dupa casatorie? La fel de frumos si ca inainte, puteai sa ii spui la revedere fara alte drame.
,,Vă spun cu mana pe inima, că nu acceptam aşa ceva.'' Dar ai acceptat dupa, e si mai grav. Te contrazici.
,,De ce nu am părăsit-o? Pentru că am zis ca pot trece peste așa ceva. '' Nu ai trecut, asta e clar. Asa ca, acum ce faci? Stai pe TPU si iti numesti femeia, sotia, mama copiilor tai in toate felurile pentru un lucru care nici nu te privesti.
,,Și pentru că mă amenința că se sinucide dacă o părăseam.'' Santaj emotional, un adult stie cum sa faca fata acesti situatii. Daca te ameninta toate persoanele ca se sinucid langa tine, le faci la toate pe plac?
,,Am fost un laș. O greșeală pe care nu pot să mi-o iert toată viața.'' Inca esti pentru ca te uiti,, cu mila'' la femeia nevinovata de langa tine dar tot stai cu ea. Se pare ca tu poti ierta nicio,, greseala'', ne-am obisnuit cu asta.
,, Și nenorocitul este foarte foarte fericit.'' - alt semn de imaturitate mod avansat. Ce treaba ai cu acel om, cu fericirea lui? Nu poti sa dormi gandindu-te la ala? Ala n-are nicio vina, saracul. Nu e nici primul, nici ultimul om care isi insala sotia. Sau are vina ca tu nici dupa atatia ani, nu poti sa dormi ca sotia s-a distrat cu el? Grow up and move on.
Se vede ca esti si foarte nesigur: În care s-au "plimbat" prin ea înaintea mea un număr mare de plule. Esti gelos? Tu prin cate gauri te-ai plimbat? Un adult sanatos nu va avea vreodata treaba cu numarul partenerilor sexuali al persoanei de langa el.
Nu iti meriti femeia de langa tine si nici alta femeie. E trist ca te-ai reprodus si vei duce asemenea,, valori'' mai departe.

| AdeLeu a răspuns (pentru anonim_4396):

Omul nu este rigid determinat de actiunile trecute; exista capacitatea de schimbare si adaptare. Libertatea de vointa, invatarea din greseli, etc. Nu poti arata cu degetul pentru ca nu suntem determinati de trecut. Atat timp cat maine e noua zi, avem o noua sansa!

| FreddieM a răspuns (pentru AliGab):

Cu asemenea mentalitate, nu cred ca o merita nici pe asta. Sa zică bogdaproste, bombalăul.
Cheers

| iulia0514 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da tu de ce te-ai mai însurat dacă toate suntem "curve"? Nu mai bine rămâneai burlac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Gresit!
Ce conteaza ca a fost cum a fost in trecut, daca in momentul asta te trateaza bine si te iubeste? Nu are relevanta. Gandurile negre sunt insecuritati.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nota 10 pentru întrebare

| DeMicUnCălător a răspuns:

Iți răspund cu o intrebare.
Să zicem că vrei să angajezi o femeie care să vină săptămănal in casa ta să-ți facă curat. Ai lu-a in calcul trecutul ei?

| WilliamQoilung2024 a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Da. Cu siguranță