| deluxnokia a întrebat:

Salut ce parere aveti despre faptul ca ma intilnesc cu o fetita timp de 6 luni ea avind virsta de 15 ani eu de 23 ani? mc mult

9 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Ca te intalnesti cu ea, asa...ca o idila, nu-i bai!
Dar daca faci sex cu ea, esti pasibil de inchisoare.

| neutrino a răspuns:

Parerea mea este ca, atunci cand un baiat de varsta ta are o relatie cu o fetita de 15 ani, baiatul nu a fost in stare sa cucereasca o fata de varsta apropiata lui. O astfel de relatie nu poate duce la nimic bun.

| deluxnokia explică (pentru neutrino):

Am fost si cu cele mai de virsta mea ceva in jur de 20 de ani, dar sunt foarte multe cazuri cind se casatoresc si cu diferente de 10 ani sau chiar mai mult drept ca posibil nu de la 15 ani, intr-o oarecare masura sunt de acord cu parerea ta

| Hevnoraak a răspuns:

Ce vrei de la o fetiță de 15 și nu găsești la una peste 18?

| WildDream a răspuns:

Cred ca nu poti sa-ti gasesti o fata de varsta ta si iti place asta mica ca e mai usor de prostit.

| deluxnokia explică (pentru WildDream):

Am fost si cu cele mai de virsta mea ceva in jur de 20 de ani, dar sunt foarte multe cazuri cind se casatoresc si cu diferente de 10 ani sau chiar mai mult drept ca posibil nu de la 15 ani, intr-o oarecare masura sunt de acord cu parerea ta caci la moment am dat de ea cu toti 15 ani ai ei si d-aia sunt cu ea

| RalucaTyan a răspuns:

Chiar tu ai zis-o fetita. Evident ca e o diferenta foarte mare. La varsta ei, ea crede ca tot ce zboara se mananca. Macar daca umblai cu una de 18 ani. Esti constient ca, daca afla parintii tipei si te denunta vei fi acuzat de corupere de minori?

| jointandsmyle a răspuns:

Uneori fetitele astea sunt mult mai inteligente decat unele de peste 20 de ani. daca tu te simti bine cu ea e foarte bine.

| BadAxe a răspuns:

Nu conteaza vastra cat timp va iubiti, va intelegeti si comunicati. Din punctul meu de vedere e bine, nu conteaza ce zic alti, conteza ca va iubiti.