| stanboss98 a întrebat:

Salut,ce parere aveti despre o fata care sa sarutat cu o alta fata?

Răspuns Câştigător
| clickclicksnap a răspuns:

Nu vad a fi ceva extraordinar de iesit din comun, depinzand si de motive si imprejurari. Dar tare mult mi.ar placea sa aud parerea ta, tinand cont de faptul ca ai pus intrebarea...

35 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nici o parere, si eu imi sarut prietenele, le imbratisez si sar in sus de bucurie cand le vad!
Si deocamdata, nimanui nu i s-a parut ciudat comportamentul meu...
Tu, ce parere ai?

| madyddd a răspuns:

Incitant.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pe buze chiar nu mi se pare ciudat, unele pitzi saruta cainii asa ca...
daca a fost cu limba nu e chiar ok, dar tot nu-mi displace, atata timp cat nu-i prietena mea.
2 baieti sa nu-i vad tinandu-se de mana, nici nu vreau sa-mi imaginez sa-i vad sarutandu-se ca-i bat

Răspuns utilizator avertizat
| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru MorcovMorcovescu):

Ce-i? nu-i suport!

Imi provoaca greata si ma gandesc ca ma pot gasi atragator si pe mine... cine stie ce ganduri au

Nu, n-am de unde sa stiu ce gandeste. nu suport homosexualii. nu ar fi problema sa-mi spun ca arat bine sau ceva, ii spun bine si dupa rad, dar sa se uite cu o privire d-aia blajina care cere m*** sau cu o privire malefica care te-ar arde in *** ma face sa-i urasc.

Stiu ce vrei sa spui, ca vorbesc in necunostiinta de cauza.
eu stau intr-un oras mai mic, dar e unu nebun, vopsit blond care cauta *** treaba e ca primeste numai bataie, acum nu stiu daca e nebun sau gay, da umbla in pantaloni mulati de fete, vorbeste aiurea...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

Stai liniştit, nimeni nu te-ar găsi pe tine atrăgător, nici măcar un homosexual.

| anonim_4396 a răspuns (pentru MorcovMorcovescu):

Acum are sens, nu ştiam de ce ai nişte morcovi ca poză de profil.

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor)) ti-e foame? nu te-a bagat nimeni in seama, pana acum

Nu, dar eu sunt bisexual, iar răspunsurile tale agramate chiar m-au deranjat. Cum poţi să consideri că o persoană e nebună doar pentru că are o altă orientare sexuală decât a ta.
Dacă tu nu poţi tasta deloc corect gramatical, ar trebui să consider că eşti analfabet? Sau boschetar? Nu, consider că eşti un puşti ce mai are multe de învăţat. Ai bate tu pe mulţi, dar nu poţi, că eşti un copil de 13 ani care habar n-are ce vorbeşte.

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa inteleg ca tu esti ala activ, mai ai putin testosteron in tine laughing)
am 17 ani bisexualule si poate am scris si gresit, dar n-am mai facut pic de gramatica de 3 ani, ma bazez mult pe matematica acum si stai linistit ca sunt mai atent in viata reala, profa de romana mereu imi zice ca nu fac greseli de ortografie.
Cum sa consider normal un gay? E imposibil, nu inteleg ce poti sa vezi la altu...
chiar as bate multi, dar din fericire nu sunt pe la mine prin oras, doar unu de care am vorbit mai sus care e satul de bataie, mi-e mila sa dau in el.

Nu agramatule, nu sunt din "ăla activ", măcar ştii ce înseamnă să fi bisexual? Spre deosebire de tine, eu am prietenă. N-ai mai făcut pic de gramatică de 3 ani fiindcă ai abandonat şcoala deja? Ce matematică faci tu mă? Numeri câte curele îţi dă taică-to peste spinare fiindcă îi furi banii când el nu se uită? Nu mai comenta aiurea copil de 13 ani. Chiar ai bate pe oricine, dacă ai putea. Dar ai nişte mâini de fetiţă de 10 ani presupun. Nu mai tasta, chiar n-am nevoie să mai aud părerile unui semidoct ca tine. Pe lângă că mă doare capul nici nu merită să le citesc. Eşti vai de tine.

Păstrează-l. rolling on the floor

Mersi, dar chiar nu sunt interesat. rolling on the floor

Nu intelegi nimic

Da ce vrei, sa-i iubesc? sa ma bucur ca-mi raman mie mai multe fete?

| shadow72 a răspuns:

Mi se pare ceva super.....am avut placerea sa imi suprind cateva colege de clasa facand asta pe la petreceri...

| mihai69 a răspuns:

Ce părere să am? Aceeași pe care aș avea-o și dacă nu aș ști cu cine s-a sărutat.
Ei, dacă m-ar fi sărutat pe mine... alta era povestea! tongue

| OnuOnulică a răspuns:

Logic ar fi că îi place să se pupe...deci e pupăcioasă. Deci să vină la Onu smug smug smug

| Holiday a răspuns:

In afara de faptul ca probabil se simte atrasa (si) de fete, nu avem ce concluzie sa tragem din asta.Nu e ceva din care sa ne facem o parere despre ea.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Ca lumea asta merge in directia buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nicio parere, in schimb am o parere proasta despre adolescentii de 16 ani care au in componenta numelor lor cuvantul "boss" si pe langa asta mai scriu si "sa" legat atunci cand nu e cazul.

| Valentino46Rossi a răspuns:

Material de laba?