Sunt de acord. Daca e martora, fii sigur ca o sa îți rămână fidela mereu si o sa te facă sa tte simți iubit. Adevărata religie se vede in comportamentul lor!
Bafta
Cum sa nu conteze? cand ii dai chiloteii jos si vezi un neg mare si paros se inmoaie si otelul daramite juniorul.
In primul rand aveam in vedere curul meu, nu al ei. In al doilea rand aveam in gand un cos mic, apropae insesizabil. Ceea ce aduci tu in discutie deja imi intoarce stomacul pe dos asa ca nu vreau sa mai dezvolt.
Nu este problema, doar sa nu va aratati fanatizmul fiecare pentru religia sa. Daca va potriviti nu va poate opri o religie.
Parerea mea asta nu ar trebui sa fie o problema. In general credintele astea sunt un mod de a controla oameni si ai pune sa faca ce iti doresti tu in fine asta e un subiect delicat nu intru in el.
Eu as zice ca e inregula atata timp cat tu nu iti schimbi religia.
Am avut o relatie de genu' acum vreo 3 ani.A fost cea mai lunga relatie a mea a tinut aproape 3 ani.Na noi ne intelegeam nu conta diferentele de cult doar ca erau cateva momente cand ne cam contraziceam pe teme biblice dar asta nu ne-a stat in cale sa fim impreuna.Acum depinde si de varsta ca daca te gandesti sa te insori cat de curand nu va fi posibil doar daca sunteti de aceeasi religie.
Eu am aproape 18 iar ea are 16
Eu aveam 18 iar ea 14.Ba eu zic sa incerci ca dupa poate o sa regreti.Nu ai nimic de pierdut.
Dragostea nu tine cont de religiesi de varsta.
Atata timp cat va iubiti nimeni nu are dreptul sa va desparta.
anonim_4396 întreabă:
alexandrurap întreabă:
ma cheama cum ma cheama întreabă:
HappynewCenusa întreabă: