| SuntMidu a întrebat:

Salut! Ce pot face dacă am dat-o în bară la prima întâlnire? Încă mai vorbesc cu fata, dar rar fiindcă nu vreau să-i mai dau mesaje să par disperat după ea. Însă eu chiar îmi doresc o relație cu ea și aș vrea o cale să pot îndrepta situația. Și ca să vă lămuresc de ce am dat-o în bară: m-am întâlnit din greșeală cu ea și nu eram pregătit. M-am emoționat și am vorbit prietenește cu ea și mna, de atunci s-a răcit și ea

3 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Fii atent, ce zici sa fii natural sa vezi cat de bine poate iesi?
Spune-i ca o placi in continuare, spune-i pe fata ca simti ca ai dat-o in bara datorita emotilor, datorita faptului ca iti place de ea, si invit-o din nou in oras, fii sincer cu ce ai simtit, asta a fost situatia, nu ies toate intalnirile din prima.

Răspuns utilizator avertizat
| andreea1baratiu a răspuns:

Daca îți place de ea ar trebui sa îi spui în față, chiar daca îți asumi riscuri, viața e scurtă. Fetelor în general le plac băieții care sunt interesați in ele, adică daca tu îi scrii o data la 2 zile, îi răspunzi rapid si nu trimiti mesaje seci, ai șanse sa te apropii de ea. Sa fii disperat înseamnă sa ii scrii de 3 ori pe zi. Daca te-ai întâlnit din greseala cu ea si nu erai pregătit nu ar trebui sa fie o problema, o sa va mai întâlniți. Totusi, aici depinde si de ea, daca nu te vede ca pe un iubit.