| KristenStewart a întrebat:

Ce pot face daca iubitul meu m-a inselat? Sa ii acord o a doua sansa?

Răspuns Câştigător
| Shinen a răspuns:

Buna, Kristen!
Daca tu consideri ca el merita o a doua sansa, daca pana acum s-a comportat frumos cu tine, daca te iubeste si il iubesti, daca nu tipa la tine, atunci o poti da. Cel mai important lucru este daca regreta ce a facut. Vorbeste cu el si lamuriti situatia.
Pana la urma, orice om merita o a doua sansa, nu? happy

Succes!

14 răspunsuri:
| A_7901 a răspuns:

Daca a facut-o odata de unde sti ca nu o va face si a doua oara. Ti-a dovedit ce caracter are.Nu merita.

| Rubi91 a răspuns:

Se spune ca orice om merita o a doua sansa. Dar se mai spune si ca cel care greseste o data va gresi si a doua oara.sad

| CaR a răspuns:

Eu te-as sfatui sa nu i-o dai pentru ca o sa profite de bunatatea ta si o sa te insele dinnou.Asa nu o sa mai primesti o suparare in viata ta.
Sper ca ti-am fost de ajutor :X

| madytza_7574 a răspuns:

Gandeste-te ca daca ii dai si a 2-a sansa iti va face la felwinking

dar daca ti ff mult la el si nu-l poti lasa, dai si a 2-a sansa

succes! pup:*

| SimplePlanFanKarina23 a răspuns:

Daca il iubesti si lui chiar ii pare rau pentru ce a facut eu zic sa-i mai acorzi o sansa. Sigur n-o sa mai fie ca inainte, va avea destul de lucru pana iti va recastiga increderea dar daca itradevar va iubiti merita efortul. Numai ai grija ca acest lucru sa nu se repete! Suntem oameni, mai gresim... dar nu poti face aceeasi greseala de doua ori!happy

| SerbanElyan a răspuns:

I-o acorzi decat daca te roaga ea sau asa ceva... altfel in ignori big grin... La mine a mers happy doar ca era vorba de iubitalaughing

| єlмσιѕмувσуfяιєηd a răspuns:

Crezi Ca Merita?
Daca Te Iubea Cu Adevarat Nu Te Insela!
Uita'l Mai Sunt Baieti In Lumea Asta!
De Fiecare Data Cand Parasesc Sau Sunt Parsita Imi Sun Prietenele Si Vorbim Nu Ma Mai Gandesc La El!
Ascult Niste Melodii Vesele Pline De Energie [de obicey Mika Grace Kelly Sau Altele Foarte Energice]
O A Doua Sansa De Ce?
Doar Pentru Ca Iti Este Mila?
Ei Bine...Lui Nu I'a Fost Mila Si Te'a Inselat Cu Alta
Sper Ca Te'am Ajutat!

| Bacemi a răspuns:

Doar tu poti sti asta. Regreta? Motivul indicat de el arata ca ar putea sa mai faca asta? Stie sa te aprecieze? A mai gresit cu alte chestii grave? E sincer si deschis? Iti acorda suficient timp? Stie sa te asculte? E tandru de obicei? Trebuie sa iti pui aceste intrebari si nu numai. Fa un calcul si vezi daca se merita.

Din punctul meu de vedere exista trei motive principale pentru care o relatie se termina : partenerul te inseala, te loveste sau iti distruge viata prin viciile lui. Daca restul se mai rezolva prin comunicare, acestea trei nu prea au rezolvare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Curvarul tot curvar ramane. poti sai dai tu cate sanse vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-ar parea ca el e IUBITUL tau, dar nu esti si tu iubita lui.

| casiii a răspuns:

Eu zic sa nu. adica daca i-ai da o a 2 sansa nu ai siguranta ca nu va face aceeasi greseala. dar daca totusi tu vrei sa risti, spune-mi si mie cum a mers >big grin

| Byankaa66 a răspuns:

Deci ar fi cea mai tampita alegere pe care ai putea s`o faci, daca te iubea nu te inselaoh go on

| bombolinna a răspuns:

Daca tu crezi ca merita, da acorda'i o a doua sansa. Dar ai mare grija, vezi daca s-a schimbat pentru ca o data ce'a facut o greseala este foarte probabil s'o repetestraight face

Succes!:*

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
A greșit o dată sigur va greși și a doua oară.
Faci cum vrei, decizia îți aparține!
Pa, pa.