| Andrei_Craciunoiu_1987 a întrebat:

Ce pot sa fac daca o fata zice cas dragut si mie imi place de ea? Eu nu pot s-o intreb daca vrea sa fie cu mine deoarece avem o clasa de nesimtiti. Va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| kamykaze88 a răspuns:

Andrei si daca afla ce? Explica-i ca ar trebui sa se mandreasca in fata lor nu sa se lase mai prejos. Hienele ataca doar pe cei slabi nu si pe cei puternici. Mandriti-va ca sunteti impreuna si nu va ascundeti. Ei asteapta sa elucideze secrete, o sa stea pe capu vostru 1 saptamana dar daca nu va pasa o sa uite toata chestia

4 răspunsuri:
| cuculici a răspuns:

Pai intreab-o daca vrea sa fie cu tine si daca accepta o sa stati impreuna in afara clasei si oricum nu ar trebui sa.ti pese de ceilalti

| Andrei_Craciunoiu_1987 explică (pentru cuculici):

Pai ei ii este frica de ce spun ceilalti. mie nu imi este frica.dar clasa va afla cas obsedati sa afle despre relatii.

| cuculici a răspuns (pentru Andrei_Craciunoiu_1987):

Fa.o si pe ea sa inteleaga ca nu conteaza parerea lumii si asa aveam si eu colegii si cand am stat cu unu dintre ei nu au zis nimic adica mai comentau cateodata in fata profilor dar pana la urma s.au obisnuit si nu au mai zis nimic

| Stefna a răspuns:

Dai in ...mami lor ce dracu se iau de voi, intreab-o si dai dracul daca vor sa rade de voi nu-i baga in seama