Păi și dacă le va arăta, poate dovedi că penisul tău, comon dude, îi trimiți doar cu obiectul, fără chip, deci și dacă arată poza nu poate dovedi că e a ta.
Cea mai mare prostie a facut-o. La fel vei face si tu daca ii trimiti poze cu tine. Le veti folosi unul impotriva altuia, cand relatia voastra se va termina.
Copii imaturi!
Ete na, și eu am făcut asta fosta, și am șters pozele când s-a terminat relația.
Gandesti ca un copil. Jalnic!
Ești irelevant!
Pentru tine.
In nici un caz poze cu el dezbracat, sau cu penisul lui!
Este cel mai dezgustator lucru pe care il poti primii de un baiat, care pretinde ca te iubeste.
Cum a zis și clint nu trimite poze cu penisul, aduci a obsedat sexual, totuși dacă dorești să trimiți ceva semi-nud pozează doar în boxeri, și aranjează-l bine pe ăla micu în ei.
Ea a zis ca ar vrea sa imi vada penis-ul si nu imi e ca va arata pozele daca ne vom desparti. O cunosc si nu va face asta, plus ca am si eu cu ea.....nu ar avea rost sa ne facem rau
Păi și dacă le va arăta, poate dovedi că penisul tău, comon dude, îi trimiți doar cu obiectul, fără chip, deci și dacă arată poza nu poate dovedi că e a ta.