Depinde modul in care v-ati despartit.
Daca a fost dintr-o data, si inca pastrati legatura, ai putea sa-l bagi in seama, sa-l intrebi daca mai simte ceva pentru tine. Bine ar fi ca aceasta conversatie sa aiba loc fata-n fata, ca sa-i vezi reactiile.
Daca vezi ca nu mai e loc de impacare, pune-l sa-si aminteasca de vremurile cand erati impreuna si cum era atunci.
Succes.
Sărut mîna păi dacă te simti vinovată cu ceva normal este să i ti ceri scuze, iar un prim pas este ca tu să il abordezi pe el, asta doar in cazul in care ai gresit cu ceva față de el.
Daca baiatul nu te mai vrea, lasa-l in pace... daca el inca mai simte ceva pentru tine, si tu esti sigura de asta, iesiti undeva, doar voi doi intr-un cadru romantic...si de aici intelegi tu.
bafta!
Eu inca nu l-am intrebat daca ma mai vrea. dar se poate vedea in ochi lui daca te place?
Da, daca te uiti atenta sa vede o sclipire, nu stiu cum sa iti explic. In fine. Daca e sa fie, o sa fie.
Depinde de el. el mai simte ceva pentru tine? Incearca sa ii vorbesti frumos, respectos incercati sa aveti o conversatie cat mai placuta... Funda?
N-am stiut . Norocul meu ca mi-ai zis. Esti o scumpete.
Si mai esti si ironic pe langa faptul ca ai dat un raspuns aiurit...
Iu med bro?
Fara prescurtari s-astea nu stii sa scrii?
E greu sa scrii corect, sau care-i faza?
Doamnee
Da. Poate ma inveti in particular? ce sa-i faci... am cam lipsit de la orele de romana si engleza. Ce zici? ne bagam la combinatie?
Vezi-ti de treaba ta, si nu mai da raspunsuri din-astea. Baga-te pe combinatie cu cineva care-i la nivelul tau.
De a mea imi vad cum iti vezi si tu de a ta. Pai ziceam ca poate trec si eu la un nivel mai "superior".
Cat despre raspunsuriile mele. totusi: iu med bro ?
Terminati
Nu te mai impaca stii vorba aia cu ciorba reincalzita nu se merita. O seara placuta
Mersi tuturor de raspunsuri cu exeptia lui tefutincur din pacate numi este de folos raspunsul tau)
Eu sunt foarte convins de asta. Asa intrebare, asa raspuns. Nu?
Pai bine dar nici chiar asa
Ba chiar asa, de ce nu? crezi ca nu poate fi o intamplare reala?
pwplacinemerita întreabă: