Nu asculta sfatul lui rappxgirl pentru nimic in lume! faza cu tunsul parlui e un mit. Pt indesirea parului trebuie sa mananci multe proteine (urmeaza o dieta cu 3 albusuri de ou fierte tari in fiecare zi, si carne de pui-bineinteles ca ai nevoie si de legume si fructe dar in principiu proteine si ai sa vezi o diferenta mare intr-o luna.Si eu am avut probleme in trecut cu parul
Pe mine cand eram mica mama ma ducea des la frizer si ma tundea mereu scurt ca sa mi se indeteasca parul cand cresc. acum sincer nu stiu si eu il am des dar nu mi s-a intamplat asa ceva.
Buna!
In primul rand cresterea normala a parului este influentata de alimentatie.Parul are nevoie de vitamine si minerale, care se gasesc in mare parte in fructe si legume.De asemenea nu uita de cei 2l de apa zilnic.Masajul capilar este recomandat(5 minute pe zi) si sportul regulat.
Uite o masca foarte eficienta pentru regenerarea parului si stoparea caderii lui: Amesteca intr-un recipient 2 linguri de ulei de ricin, 2 linguri de miere de albine si 10 picaturi de vitamina A uleioasa. Se amesteca bine si se aplica pe par masand la radacina timp de 5 minute, apoi masca se lasa in continuare sa actioneze jumatate de ora. Se recomanda acest tratament de 4 ori pe saptamana.
Poti utiliza de asemenea ulei de ricin,care ajuta la cresterea si regenerarea parului.
Nu in ultimul rand renunta la utilizarea placii de par sau daca este neaparata nevoie utilizeaz-o foarte rar si neaparat foloseste inainte un spray pentru protectie impotriva caldurii,in caz contrar parul se va degrada, va deveni fragil, uscat, cu varfurile despicate.
Sper ca ti-am fost de ajutor.Succes si sanatate!