Daca nu o sa faci reciproc, nu vei putea sa treci peste aceasta bariera, daca vrei sa infrunti timiditatea trebuie sa recurgi la fapte, fetelor le plac baietii indrazneti si increzuti in sine, timiditatea e mai mult o latura feminine intr-o relatie sau simpatie, dar tu ca barbat trebuie sa ai curaj, nimeni nu o sa te poata ajuta decat tu insuti, asa ca ia-te in maini si treci la actiune, mult success.
Mda, maine e chiar ziua ei de nastere si mna, btw daca te pricepi ce cadou crezi ca i-ar placea sa-i iau?
Eu cred ca un parfum frumos feminin ar fi perfect, asta in caz ca intr-adevar esti sigur ca vrei sa ii faci un cadou scump, daca nu merge si variant cu buchet de flori.
Sincer, chiar nu-mi pasa cat as da pe un parfum...o plac mult pe acea fata si cred ca si ei de mine, dar sunt eu fraier ca ma blochez si nu mai stiu ce sa fac
Fa-ti curaj.
E greu daca esti timid sa faci un pas asa de mare dar daca totusi ea vine catre tine treaba e ca si facut si nu mai ai ce sa faci mare lucru.Cand te ia in brate fa si tu asta, sunt doar niste maini incrucisate.
Nu o poate face nimeni in locul tău aşa că dă-i bătaie! Dacă nu treci peste timiditate cât eşti mic, când vei înainta în vârstă o sa iti fíe si mai greu.
Pot încerca să o conduci acasă la final de ore, sau la autobuz, dacă face naveta. La final, când trebuie să vă luaţi la revedere, o iei in braţe, preţ de câteva secunde. O să fie un început perfect.
Abtine te cateva zile de la masturbare si o sa simti asa de tare nevoia ca o sa ai un curaj nebun
Reactionezi bine chestia cu timiditatea e doar in mintea ta, daca ai incerca cel putin o clipa sa o iei tu primul in brate, o sa te ignore. Cand te mai ia in brate o poti spuca si tu, si o privesti in zona gâtului o sa mentina o tensiune si se poate sa faca ea primul pas cu ceva.
Azi am fost la ea...Pur si simplu nu m-am mai gandit la nimic si m-am dus am luat-o in brate si am si sarutat-o...Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri, majoritatea au fost folositoare
Eu zic sa prinzi putin tupeu decat sa o pierzi si nu numai pe ea... fa ti curaj si strange o si tu tare in brate
SmQaLeXuTzz întreabă: