| mateiciprian a întrebat:

Ce se intampla cand faci sex cand esti in a doua zi de cand esti pe "stop", chiar daca esti protejat?

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Este neigienic, în acea perioadă e cel mai ușor să faci o infecție sau să lezezi mucoasa vaginală datorită faptului că este inflamată datorită menstrei.
Oricum ar fi mai bine așteptață să treacă menstra, iar apoi puteți face sex în prostie, dar protejat!

| relian a răspuns (pentru Azµre):

Scuze dar eu cred ca este perfect igienic atiota timp cit tu ca barbat nu te infectezi de la scula ta asa cum spui si nici fata de la ea.Deci nu vad de unde ar aparaea acea infectie de care tu spui.Eu am intilnit medici care recomandau chiar sexul la menstruatie.Eu spun ce mi s-a spus de catre medici ginecologi si ce am si mai citit.Si as putea spune ca am si facut si nu s-a intamplat nimic nici cu mine nici cu eta. Sper sa nu te superi ca ma bagai.

| Azµre a răspuns (pentru relian):

Îți spun din surse sigure, de la medic, în timpul menstruație mucoasa vaginală este inflamată ceea ce face ca penetrarea să fie mai grea nu la fel de simplă ca atunci când femeia nu e pe stop. Dacă partenerul forțează penetrarea, datorită inflamației și a lipsei lubrifierii naturale ceea ce variază de la organism la organism, poate duce la microfisuri ale mucoasei, ceea ce mai târziu se pot infecta. Despre asta vorbeam. Sper că m-ai înțeles. Iar în legătură cu igiena nu știu cât de igienic ți se pare a fi acest lucru atâta timp cât te umpli de sânge, dar trecem peste n-are asta o prea mare relevanță, dar pune problema așa: Dacă sunt copii să zicem 15-16-17 ani sau chiar mai în vârstă, dacă nu e cu un partener stabil nu știu cât de igienic și de sigur ar fi contactul, aici depinde de cuplu și de partener. Sper că ai înțeles punctul meu de vedere. Să ai o seară plăcută.

| relian a răspuns (pentru Azµre):

Nu stiu ce doctori tiau spus tie chestiile astea dar sigur erau doctori de wfamilie sau ceva de genu asta vraci. Iara noi discutamdespre relatii aici nu despre curve de la coltu strazii.O sa caut daca vrei ceva sfaturi medicale date de medici profesionisti si o sa iti arat ce spun.Eu am spus ce am citit si ce am auzit de la doctori ginecologi.Amo cumnata care a fost la control si asa i-a spus venind vorba despfre chestia asta.Acum daca ala o fi batut cumpii asa o fi, insa eu am si citit din mai multe surse despre chestia asta.Si daca e singe ce? Singele este infectat sau cum? Man menstruatia este mucoasa uterina plus mai stiu eu ce alte chestii care se desprind si sint eliminate datoriuta faptului ca ovulul nu s-a prins de uter.Acolo in acea mucoasa care este eliminata in timpul menstruatiei in acel loc si pe acea mucoasa s-ar fi dezvoltat viitorul fat.Si de aia nu vad unde ar fi infectia aia.Dar daca tu spui ca asa ti s-a spus din surse sigure o fi.Eu pot sa caut si sa iti arat daca e. Daca esti curios o sa imi fa timp sa caut.Si nu stiu daca in timpul menstruatiei se inflameaza vaginul. Uite asta nu stiam dar o sa verific.Si daca te umpli de singe ce? Dar femeia nu se umple de sperma? Este cumva aia ceva neiginenic sau cum? Sa inteleg cind te tai cu ceva si iti curge singe este neiginenic, te infectezi ca ti-a curs singe stiu si eu pe piele sau altundeva decit unde este rana? Aici sa intrebat ceva clar daca se intimpla ceva daca faci sex la menstruatie.Nu sa discutat sau intrebat ca e o tipa de la coltu strazi sau ca o face cu unu agatat de la un bar.Si te asigur ca nici alea de la coltul strazii daca sint la menstruatie nu stau sa faca sex.Deci intrebarea e pusa de cineva care are un partener stabil, si cre se pare vrea sex si in aceasta perioada presupun.Altfel nu ar fi intrebat cine a intrebat.Scze ca tiam scris tie, asta o sa retin cape viitor sa nu mai incerc sa spun nimic celor care raspund la intrebari.Normal asa se procedeaza dar am zis ca e mai bine sa se retina ce este corect.Dar daca tu spui ca ce sustii tu este bine atunci scuze ca am intervenit.

| Azµre a răspuns (pentru relian):

Susțin un punct de vedere și un adevăr, interesează-te eu îți spun din perspectiva unui medic ginecolog, nu crezi întreabă un medic, nu mp chinui să-ți explic. Ți-am zis odată dacă vrei să înțelegi bine dacă nu iar bine.

10 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Stai fara grija, sexul protejat nu face nimic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca e protejat nimic.

| relian a răspuns:

Nu se intimpla absolut nimic rau sub nici o forma.Bine daca ai un ciclu regulat nici sa ramai nu exista nici un risc.De boli nici nu mai vorbesc daca o faci cu cineva cunoscut si va stiti f bine nu exista practic nici un risc.Nu este igienic spunea cineva pe aici. Fals uneori doctorii chiar recomanda sa faci sex si la menstruatie asa ca poti face orice.Si chiar neprotejat daca ai ciclu cum am spus regulat.Nu exista riscul sa ramii atita timp cit ciclu este regulat.Este valabil pentru orice fata.Practic in aceasta perioada si dupa iar citeva zile nu exista nici un ovul pe undeva care sa poata fi fecundat.In acest timp ovulul de abia se formeaza.Ma refer ovul asa cum trebuie sa fie el in stadiul final.Din prima zi de cant iti vine si urmatoarekle 8 sau 10 zile poti face sex la greu fara sa existe riscul sa ramai insarcinata.Bine acum depinde si cite zile are ciclul tau.Deci trebuie sadai mai multe amainunte si sa mai stii si inca citeva alte chestii cu privire la spermatozoizi.In general ei traiesc cam 2 zile in interiorul unei femei dar sint cazuri cind supravietuiesc si chiar 5 zile.Dar referitor strict la cazul tau nu exista absolut nici un risc daca ciclu este regulat si asta fara protectie.

| Oana92 a răspuns:

Creste riscul aparitiei unei rani sau a unei infectii. Si din punctul meu de vedere este cam scarbos...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimic. Daca e protejat e ok.

| vladutzu96 a răspuns:

Nimic,protejati-va mereuwinking