Depinde, adica e o perioada in care se produce ovulatia si atunci chiar n-ai voie sa faci sex. Cu 2-3 zile inainte si dupa ovulatie poti pentru ca nu mai ajung vii spermiile la ovul. (hai ca te-am bagat in biologie de tot ) Si despre calendar, nu prea l-am inteles oricum, dar nu functioneaza in toate cazurile, pana la urma nimic nu vine fix in acea data .Sti..asa ca nu prea cred ca sunt sanse asa mari sa aveti un puradel frumos cu ochi albastri si cret.Mai bine du-o pe prietena ta la un ginecolog si intreaba-l.Iti spun sigur ca el stie mai multe decat noi. Bafta si nu mai fa sex neprotejat.. asta daca rezisti
Ramai insarcinata.Ia-ti pastila de a doua zi sau consulta un ginecolog.
@LostInBubble incurci mai mult decat sa ajuti.Metoda calendarului este gresita.
Eu cred ca e baiat )) Uitati-va la nume.
Nu conteaza.
Sictir
Sictir ii spui lui maicata
Poti ramane insarcinata, depinde.
O femeie in timpul menstruatiei nu este fertila, dar nici in apropierea inceperii menstruatiei sau cateva zile dupa finalul ei. Inainte cu 4 zile de menstruatie si 7 zile dupa, esti SIGUR infertila.
Daca ai increde in partnereul tau (ca nu are boli cu transmitere sexuala) atunci o puteti face fara prezervativ in acel timp.
Inseamna ca tocmai ai facut sex fara prezervativ dupa un ciclu lung si dureros, si ca sigur ai invatat o lectie :"Niciodata sa nu faci sex fara prezervativ daca nu vrei urmasi"
Se poate sau nu sa iti lasi prietena insarcinata.
[sergiu51 -presupun ca esti baiat.]
Acum depinde de fiecare fata in parte.Normal ar fi ca vreo cateva zile dupa terminarea ciclului, fata sa fie intr-o perioada nefertila, insa nu te poti baza pe asta.
Phantasmagoria întreabă: