Nu se întamplă nimic rău, vei avea poluții nocturne și te vei extensions, felicitări pentru decizia de a aștepta până la căsătorie.
Foarte frumos daca asteptati pana la casatorie. Mai rar asa ceva. Testiculele se umplu cu sperma, uneori se intampla si cand urinezi, daca sunt prea pline, sa elimini. Daca le golesti, probabil nu te vor mai durea. Si daca o faci, si daca nu o faci, nu este nimic in neregula.
Nu se intampla nimic grav daca nu mai masturbezi. Vei avea samanta de calitate atunci cand te vei casatori si vei vrea sa ai copii.
1. E sanatos sa te masturbezi regulat.
2. E posibil ca sperma sa se altereze, sperma care e statuta mult in tine la ejaculare va avea in ea forme de mici bilute
3. Pana la casatorie, daca te referi in 3-4 luni e super, daca te referi in ani, deja e treaba cam neserioasa. Daca scoti un ou devreme din ala clocotita e prea crud, daca il scoti prea tarziu e prea cauciucat. Deci pentru o relatie relativ normala sexul sau pettingul este esential.
Ce fraier cum sa astepti pana la casatorie? esti papa lapte? simt miros de viitor SCLAVUL SOTIEI
Nu prea inteleg oamenii cu ideile ' astept pana la casatorie ' dar ok, fie, faca asa cum vor dar sa te abtii pana si de la masturbare? Bucurati-va de viata, oameni buni, traiti-va tineretea, ajungeti maturi, va casatoriti, mergeti la lucru amandoi si pe cand va intoarceti sunteti amandoi rupti de oboseala numai de sex nu va mai arde... Luati si descoperiti-va... Macar petting sa faceti, asa triste mi se par situatiile de genu' in care nici el nici ea nu fac nimic, stau ca 2 sfinti, pentru ce? Organismele voastre urla la voi si voi le restrictionati.
Din punctul meu de vedere, nu este absolut nimic gresit in a face sex inainte de casatorie daca ambii parteneri sunt responsabili si actul este protejat si mai ales daca ambii parteneri simt ca sunt facuti unul pentru celalalt si si-au propus sa se casatoreasca in viitor...
In schimb daca faci sex cu cine apuci abia atunci poti zice ca nu este bine saaau, cel mai urat caz posibil, sa-ti inseli partenerul/partenera.
Incercati sa nu o dati in absurd, daca Dumnezeu nu voia ca oamenii sa practice sexul/masturbarea din placere atunci avea doar rol de reproducere, nu mai exista orgasmul asa cum il stim, faceam sex din nevoia de a ne reproduce, lasati absurditatile, fiti responsabili si bucurati-va de viata!
Pai din cate stiu eu, Dumnezeu a spus ca sexul este nu doar pentru reproducere, dar in afara casatoriei este pacat.
scrie in Evrei 13:4 ''Căsătoria să fie ţinută în toată cinstea și patul să fie nespurcat, căci Dumnezeu va judeca pe curvari și pe preacurvari.''
dex. online ''curvar = care are relații sexuale în afara unei căsătorii oficiate''
Deci cred ca e pacat.
Stai linistit, la.prima.ocazie o inseli ca nu mai poti.
Ca nu va *** e o treaba dar laba ce are de-a face?
Masturbarea nu este a face sex. Iar celor necasatoriti nu li s-a interzis sa faca sex. Daca tu crezi contrariul, pune mana pe versetul care interzice sexul inainte de casatorie. In Biblie nu scrie absolut nimic despre masturbare. Aia cu malahii este o eroare de traducere.
In Israelul antic daca un barbat facea sex cu o femeie necasatorita si nelogodita se punea drept casatorie. Exceptie: prostituatele.
În iudaism căsătoria era în mod istoric încheiată prin contract, întreținere financiară și contact sexual, dar era suficient un singur element din cele trei pentru a conta drept căsătorie. Prezența unui rabin nu era necesară la încheierea unei căsătorii, vezi http://www.jewfaq.org/marriage.htm
Iisus a spus
Matei 5:28
Dar Eu vă spun că oricine se uită la o femeie ca s-o poftească a și preacurvit cu ea în inima lui.
Daca privirea plina de pofta sexuala este pacat, masturbarea fix pe asta se bazeaza.
Cât despre a preacurvi cu o femeie în inima ta doar prin a o privi cu poftă, așa e păcat să mergi pe stradă, că te desfrânezi cu inima ta, e păcat să te uiți la jurnalul de știri că iar e prilej de desfrânare. Pofta sexuală apare în creierul reptilian, asupra căruia mintea conștientă nu are control și nu mai poftești decât în cazul că îți scade serotonina (și devii anomalie psihiatrică). Mintea conștientă poate doar să refuze îndeplinirea poftei, dar nu poate opri pofta. Și așa ajungem la concluzia că aproape toți bărbații și toate femeile preacurvesc în inima lor, așa că preacurvia este cel mai firesc și mai normal lucru din lume, asta e ce spunea de fapt Isus în evanghelie.
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: