Supararile ei nu cred ca e o dovada de lipsa de respect fata de tine ci mai degraba fite si figuri!
Ia las-o tu suparata cateva zile...mai mult, fa si tu pe suparatul spunandu-i ca te-ai saturat de atatea boticuri bosumflate!
N-ai ce-i face altceva, cu cat te vei stradui sa o multumesti cu atat va face fite mai multe!
bafta!
Eu iti propun sa ii faci o surpriza. Du-o undeva unde stii sigur ca ii face placere sa mearga, spune-i cat de mult o iubesti si ca nu iti place sa o vezi mereu suparata. Daca vrei ii poti da si o floare, va aprecia gestul. Bafta
Ceao...acuma depinde ce varsta are daca e tinerica trebuie inteleasa, mai mult ca sigur ea nu sa maturizat depinde si ce varsta ai tu, si adica incearca sa fii matur si ajut-o la maturizare daca ea nu sa maturizat. Dar oricum sa nu uitam tu trebuie sa fii un domn si sa te comporti ca atare adica sa nu cumva sa fii un badaran, fii civilizat ca nu ai nimic de pierdut, is convinsa ca ai cei 7 ani de acasa si totul va fi bine! Apropo discuta cu ea explica-i ce nu iti place, comunicare intre cupluri e foarte importanata! Nu uita sa fii calm si ok.Bine ca daca ea iti va raspunde urat pune o limita vezi tu ce faci da fa sa fie bine daca o iubesti stiu eu! Aaaa si daca e cu fite las-o sau ia o pauza, dar nu o lasa sa te joace in piceoare! BAFTAAA