Fetele sunt atente la detalii. Daca indeplinesti conditiile idealului ei personal de "baiat perfect" e bine.
PS: Fetele sunt diferite, au preferinte diferite. Nu te gandi ca daca uneia ii place ca un baiat sa fie cuminte asa le place tuturor.
Sfatul meu e sa te apropii de ea tachinand-o, dar nu fi prea nesimtit. Tu o cunosti, tu i-ai observat comportamentul, iti poti da seama ce ii place si ce nu.
O fata isi doreste de la un baiat sa fie frumos si sa nu fie prost. Daca aceste conditii sunt indeplinite, eventualele defecte sunt trecute mai usor cu vederea.
Femeie nu e un obiect, Ba! sunt diferite, afla de la fata asta pe care o placi ce vrea, tu crezi ca toate fetele de 15 ani gandesc la fel, si vor aceleasi lucruri de la un baiat, eventual le vrajesti cu aceleasi replici
"Stil de a vorbi, de a gandi, modul in care se imbraca, cultura generala(cred ca s-a strecurat un mic pleonasm xD), aspect, inaltime, corp(ma refer la musculatura) "
alea conteaza la barbati, nu la copii de 15 ani. faza tare cu " cultura generala. in ziua de azi e cautat portofelul din buzunar cat e de mare nu cel al mintii. sa fim realisti.
ps. dupa primul "s.a.m.d." m-am oprit, dar ce am zis mai sus trebuia zis ca am ras cu lacrimi. mersi
anonim_4396 întreabă: