O iubeşti se vede, dar şi ea pe tine, acuma cu bune cu rele du-te înapoi la ea tigrule şi cât de drăguţ
"Tine prea mult la mine si ii e frica sa nu ma piarda!
In ultima vreme multe dintre prietenele ei s-au despartit de iubitii lor.
A fost afectata si ii era frica sa nu pateasca si ea asa.
O so linistesc si nu o voi parasi nici o data.
Daca pleaca ea viata mea nu mai are rost si nici a ei.
Ne completam unul pe altul.
Nu o voi lovi nici o data.
Numai moartea ne va desparti"
Pai normal ca trebuie sa te duci acasa. ia-o in brate si spune-i ca o iubesti. asa suntem noi femeile une ori. cind avem crize de gelozie vrem cineva sa ne ia in brate si sa ne spuna ca ne iubeste
Deci ce nu inteleg eu e asta:
1. I-ai spus unde te duci...
2. Cu toate astea te-a urmarit dar totusi nu suficient de atent incat sa vada ca tu doar i-ai dat un dvd fetei aleia si ca aia te-a pupat pe obraz dupa care tu ti-ai vazut de drum? Cum naiba vine asta?
3. Dupa 4 ani de relatie si o nunta....reactia ei e una atat de imbecila si de imatura si usor psihopata? Pentru un pupic pe obraz?
Mie tot mi se pare dubioasa povestea. Una atat de nebuna cred ca se ducea si ii batea pe amundoi acolo pe loc, numai asteapta pana acasa
Exact...asta spun si eu. Il urmaresti si vezi exact ce face si la o zi dupa, sari la gatul lui? Cam dubios.
Vorbește pentru tine, nu toate femeile sunt niște javre isterice.
Majoritatea sunt asa si nu sunt javre isterice ci femei care iubesc si nu vor sa-si imparta iubitul cu altele
Nu nu ma numar printre ele dar sincer imi pare rau pentru tine daca ai o asa parere de femei. poate ca nu tiai gasit jumatatea sau poate esti prea pesimist ca sa o accepti asa cum este
Baiatul are dreptate. daca prietena mea imi facea asa ii aratam usa imediat. Ce a facut fata aia e foarte patetic. DOar la o chestie marunta face ca o isterica, pai cand or avea adevarate probleme ce face? se ascunde sub masa? cineva matur ar sta si ar vorbii chestiile astea nu ce a facut cea de mai sus. asta numai dragoste nu este
Fiecare are opinia lui dar tousi nu cred ca e corect sa jigneasca fetele asa. sa le faca javre isterice. si mai ales sa spuna ca toate sunt asa. ok inteleg ca poate are dreptate dar poate sa-si spuna parerea intr-un mod potrivit fara sa jigneasca pe nimeni