| Young27338273 a întrebat:

Salut cei care au penisul mic va e RUȘINE? adică fetele când îl văd cum REACȚIONEAZĂ? ați avea CURAJUL sa va "băgați" pe o fată? Fete sexy ați agata? Da cam astea îs întrebările mele as vrea un răspuns sigur și EFICIENT SIGUR daca se poate

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sunt vreo 2-3 virgini pe aici de 25-30 de ani care nu au reusit inca sa agate nici o fata, fiind chiar constienti ca au un cuc atat de mic, ca le este rusine sa iasa cu o fata, stiinda ca la un moent dat va veni si propunerea de sex.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sigur și eficient sigur. Vitejia depinde de câmpul de luptă. Semnat Sun Tzu.

| Emilian65 a răspuns:

Nu imi este rusine ca am penisul mic. Asa mic cum este el, am curaj sa agat orice fata. Nu marimea conteaza, ci felul cum lucrezi cu el.

| LordCristobal a răspuns:

Nu contează ce marime ai, contează să știi să îl folosești.

Răspuns utilizator avertizat
| darrio2007 a răspuns:

Care baiat/barbat de pe acest forum ti-ar spune ca are penisul mic?

| 94Lucifer94 a răspuns:

Prima dată am fost confuz, am lăsat fata să-mi vadă penisul, să il atingă și să de decidă dacă vrea sau nu cu mine. Și na m-am bucurat că a vrut și i-a plăcut.Dar din păcate nu mi-a plăcut mie

| Sofer a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin penis mic. Ca femeile mai zic si de 15 cm ca e un penis mic.

| stef87 a răspuns:

Eu zic sa incerci sa nu te mai complexezi pe tema asta. Temeri adevarate sunt cand ai boli transmisibile, cand iti moare cineva, spune tu alte lucruri grave.

Dimensiunea penisului s-ar putea sa conteze, oricat negam cu totii, pentru ca pot apare anumite frustrari ca nu s-a reusit intr-un anumit mod, oricat de bine reusesti sa suplinesti defectul, dar gandeste-te cat de unit trebuie sa fii cu pesoana aia ca sa ajungi sa te preocupe cel mai mic sambure de frustrare din mintea ei. Oare de ce ar mai fi ea langa tine? A contat atat de mult sau te-a acceptat?

Deci nu spun "nu" si iti dau un exemplu simplu, care implica situatia de mediu, nu mic, dar sa zicem ambii au obezitate.: crezi ca nu ar fi mai buna o dimensiune mai mare? Dar daca ei sunt destepti, stiu sa se satisfaca asa cum sunt.
Mai pot fi cazurile cand ea are fetishuri, nu stau sa le judec, dar iarasi nu are rost sa-ti bati capul ca nu ai dimensiunile visate de cineva. Accepta-te cum esti tu!

De contat normal ca marimea conteaza, dar conteaza cel mai mult ce stii sa faci, ce stie sa faca. Poti sa fii geniu, super size, daca ea nu se potriveste cu tine, nu stie sa participe la act... DEGEABA! Daca nu simtiti nimic, nu aveti nici o pasiune impreuna, poti sa fii perfect fizic pentru ea, respectiv ea pentru tine.

Chiar si in cazul dimensiunilor mici, nu ai de ce sa iti fie rusine, asa ai fost creat. Poate ca ai un suflet mare si stii cum sa compensezi chiar si in pat, macar pe partea de pasiune, siguranta. Iar oxitocina ( vezi neurochimie, imbratisare) inseamna enorm; dopamina ( placerea, sex) poate apare daca cei 2 au imaginatie si se potrivesc macar pe alte planuri.

Nu privi ca rusine, nu trebuie sa privesti cu frica. Cine te merita, va stii sa te trateze. Hai pentru inceput sa ai incredere in tine, altfel vei sta acolo, in coltul tau. Asa cum timpul e relativ, si marimea e relativawinking

| blackann a răspuns:

Nu prea conteaza marimea daca stii cum sa-l folosesti. Iar tu, la 12 ani nu ai de unde sa stii si nu vei afla prea curand doar mergand la "domnisoarele tale sexy".