| candora a întrebat:

cei care cunosc va rog sa ma ajutati cu un sfat. de un an si jumatate tot incerc sa incep sa iau contraceptive, insa parca nici un tip nu este acceptat de organismul meu. p-u inceput va anunt ca nu le-am luat de capul meu, am facut numeroase consultatii. in august anul trecut am inceput primele, dar dupa o luna le-am intrerupt fiindca sinii mei ajunsera sa fie ca de piatra, nu puteam nici sa pun mina pe ei, nici sa merg nu puteam fara dureri.

a doua incercare a fost mai reusita, am luat timp de 3 luni un alt tip, insa medicul meu a decis sa le intrerup si sa fac pauza de o luna. mi-a recomandat alt preparat. acum il iau de 9 zile si iar a inceput durerea aceea ingrozitoare de sini, sunt tari, umflati.

s-a mai confruntat cineva cu asa ceva? va rog

4 răspunsuri:
| candora explică:

Serios? nici prin cap nu mi-a trecut, caci chiar sunt alergica la penicilina. uite unde era problema...o sa ma uit pe prospect
si contraceptive fara penicilina nu-s? am incercat 3, si toate asa.

| 97vladu a răspuns:

Ce îi aia contraceptive?

| vrelian a răspuns:

Naspa.se pare ca organismul tau are sensibilitate la asa ceva.nu ai ce face cred eu.ce ar fi bine este sa mai consulti si alti medici decit doar pe asta la care mergi acum.insa sigur esti sensibila si asa se intimpla.mai incearca sa consulti si alti medici si de la alte clinici.medicii nu toti sint priceputi.altii se pare ca au ramas la stadiu din comuna primitiva.sa nu zic cei mai multi.iti zic din exerienta.chiar daca e profesor el atit stie doar ce a invatat la scoala acum o suta de ani.bine mai sint si medici deschisi la nou si asa mai departe.eu consider ca un medic sau oricinet in meseria lui trebuie sa citeasca permanent, cehstii noi ce apar, metode noi si asa mai departe.am ramas cu gura cascata ca 3 medici printre care si un profesor habar nu avea de alte metode, decit ce faceau ei.asta in romania.si nu erau medici de la tara. vorbesc aici de medici care faceau operatii aproape zilnic.scuze ca am iesit din peissaj, dar vreau sa arat ca nu toti sint asa de buni sau priceputi.asa cauta si mai informeaza-te si pe net si la altii medici.cauta si pe siteuri americane ca ei se pricep f bine la chestii de genul asta.numai bine si scuze ca am scris cam mult.

| DOARoVIATA a răspuns:

Incearca inelul ala sau cum ii zice laughing inel contraceptivblushing