anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cer ajutor! Am 2 luni de cind nu mai vorbesc cu prietena (doar prietena,nu iubita). Ne cunoastem de mult timp,si fiecare vacanta neam petrecuto impreuna (familiile noastre sunt apropiate). In acest an i-am spus ca imi place mult,si ca sunt indragostit de ea,apoi ea a spus ca ea nu simte acelasi lucru pentru mine,insa ceva timp in urma si ea simtea la fel. Insa dupa ce i-am spus,ea a incetat sa mai vorbeasca cu mine,si se comporta foarte urit,adica daca ne intilneam o salutam, iar ea mereu nu raspundea. Acuma imi pare rau pentru ceea ce i-am spus, si nu stiu cum sa repar greseala sad. Voi ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Sincer tu nu ai ce să repari. Nesimțirea a venit din partea ei, puteați rămâne prieteni chiar dacă ea nu te plăcea. Acum ea încearcă să scape de tine fie pe motiv că te crede un disperat și nu vrea să aibă de-a face cu tine fie vezi domne e mai bine pentru tine dacă nu ați mai vorbi. O prostie. Să fie sănătoasă și veziți de viața mai departe. Caută altă fată.

| AndrewAndy a răspuns (pentru Azµre):

Ce ne-am face fara tine, dragul meu prieten...

| Azµre a răspuns (pentru AndrewAndy):

Eh apare altul în locul meu mai sunt destui laughing

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Ar trebui sa o lasi balta. Daca ea te place cu adevarat o sa vina ea la tine, iar tu acum nu ai nicio vina. Orcine are dreptul sa isi exprime sentimentele.

| Eviix a răspuns:

Baga alta!

| Ge0rgeL a răspuns:

Salut!
Parerea mea este ca ea nu vrea sa fiti impreuna si de aceea te evita.Presupun ca daca te va placea se va intoarce la tine.
Bafta!