Bun, deci constientizezi asta : motivul pe care ti l-a bagat e o gogoasa Asta e bine, inseamna ca ai ceva maturitate si materie cenusie in cap.
Partea a doua : de ce sa-i scoti din viata ta? Nu mai bine le dai tu peste nas fiind dragut cu ei si demonstrand superioritatea ta morala?
Hai sa-ti explic : daca tu acum faci tam-tam si te certi cu ei, nu-i afectezi cu nimic. Ii faci sa le fie mila de tine. Nu vrei asta.
Nu-i mai cauta dar nici nu fugi de ei, mai ales de el (ca fiind prieten cu el, sigur va veti mai intalni). Fi rece cu el, usor intransigent, distant dar nu nepolticos si pus pe scandal. Fa-l sa inteleaga ca prietenia ta cu el nu mai exista dar nu il trata ca pe un dusman ci ca pe o persoana a carei soarta nu te intereseaza. Indiferenta e mereu cea mai buna arma.
Stai linistit ca nu va dura relatia asta a lor si el va avea nevoie la un moment dat de prietenul lui. Si atunci va fi momentul sa lovesti cel mai tare cu indiferenta ta.
Cat despre tipa, serios, chiar merita sa-ti consumi energia pe ea?
Eu inteleg ca te afecteaza mai mult situatia si nu ca ai pierdut-o, vezi domne, pe ea...dar trebuie sa ai mandrie si sa nu te injosesti in fata lor. Arata-le ca viata ta e superba si fara ei in ea...chiar mai superba decat inainte
Ce scapat, ce nu ai ce face... prea se exagereaza pe aici. Daca intr-adevar sunteti amici de 8 ani invita-l la o cafea, o bere, un suc, ceva si zii ca trebuie putin sa vorbiti ca intre prieteni. Ii explici cum te simti, si daca ti-e cu adevarat prieten si cumva nu e indragostit de respectiva, te va ajuta cum ii sta in putinta sa treci peste. Numai cu atat te pot ajuta eu. Bafta!
Cristi, ceea ce ti s-a intamplat ni se intampla tuturor, mai devreme sau mai tarziu.
Sfatul meu este sa vorbesti cu prietenul tau, daca ti-a fost asa de bun prieten iti este dator cu o explicatie. Daca nu vrea sa ti-o ofere scoate-i pe amandoi din viata ta.
E mai bine asa. Incearca totusi sa fi rezonabil. Nu se merita sa te consumi.
Ii trimiti pe amandoi de unde au venit"adica din mamele lor"si gata.Inerci sa uiti este cel mai bine! Nu trebuie sa iti bati capu cu toate lucrurile astea.
Draga Cristi,
De unde sti ca relatia lor nu a fost una planificata, si colegul tau a alergat in patru labe la ea desii stia adevarul? Nu trebuie sa te iei mereu dupa aparente, trateaz-o si tu cu aceeasi moneda.Stai si suferi dupa ea, iar ea in tot acest timp se distreaza, si pe tine te lasa sa suferi.
Mult noroc!
Frate nu te mai consuma pentru asta. Nu se merita. Pana la un punct nu e vina prietenului tau ci mai degraba a ei. Ea nu stie ce vrea sau pur si simplu si-a batut joc de tine. Asa ca nu se merita sa-ti bati capul cu genul asta de persoane.
Daca ii ignori sau cum ai zis ii scoti din viata ta,le oferi o satisfactie enorma! Am trecut si eu prin asta,dar un pic ma diferit,tu ai noroc ca noi te ajutam cu sfaturi,revenim la subiect! Eu zic asa,privestei in ochi cu cea mai mare incredere posibila,stiu ca iti este greu si ai tinut la amandoi, dar numai asa vei trece peste sentimenul ala aiurea! De acum trebuie sa iti alegi prietenii cu mai multa grija. Oricum, nu iti zic bafta, mult noroc sau lasa ca vei trece repede peste, stiu este foarte greu, iti zic fi curajos si increzator! Sper ca am fost inteleasa!
Cristi,crede-mă așa sunt fetele văd că tu le iubești.ele nu te mai și apoi vor să te vadă cum suferi.în fine, eu cred că, copania prietenilor te va ajuta, adică râdeți glumiți.așa vei uita...
Cred ca ar trebui sa fii trist dezamagit si cazut pe ganduri in preajma lor. daca iti sunt cu adevarat prieteni vor venii sa te consoleze... Daca nu ar trebui sa mergi la ei sa le spui vreo 2 cuvinte gen "Credeam ca imi sunteti prieteni" si sa pleci..se vor simtii prost fata de tine si o sa vina sa iti ceara iertare, mai departe vezi tu ce faci! Sper ca te-am ajutat
Asculta-to apropiatii si scoate-i pe amandoi din viata ta, cel putin pana o uiti pe tipa . Oricum asta se v-a intampla daca ii ignori, cand o vei uita ve veti imprieteni iar.(asta in cazul in care ti la el ca prieten, oricum depinde de tine si de orgoliul tau ) Succes si sa ma anunti si pe mine cum s-a terminat (chiar si peste 2 ani )
Imi pare sincer rau pentru tine, ai fost tradat din doua parti.Scuza folosita de prietena ta la despartire a fost una destul de credibila, dar a fost urat din partea ei.Eu zic sa nu te superi foarte tare pe prietenul tau, cunosc un baiat care a fost cu o fata timp de doi ani, apoi ea s-a indragostit brusc de cel mai bun prieten al lui...si s-a cuplat cu el, iar acum cateva saptamani au implinit un an, cei doi au ramas prieteni, insa fata nu a mai fost niciodata privita la fel de catre primul baiat...Iti sugerez sa le tratezi relatia cu indiferenta, asta o sa ii doara, ea merita sa fie tratata urat din partea ta, dar el nu in totalitate.
Nu se intampla chiar tuturor lucrul acesta. Daca tu o iubesti pe ea mult, atunci arata-i`o si fa`o sa inteleaga ca tu o iubesti si ca fostul face parte din trecut, tu din prezent, tu esti prezentul ei. Daca ea tine la fostul` asta inseamna ca tu ai determinat`o sa se gandeasca la el facandu`i vreun rau ( sa nu mai vorbiti, sa nu o mai alinti cum ii place ei, etc chestii d`astea ).
Vorbeste tu ea, intalniti`va, rascoleste`i in amintiri cum erati voi, ce faceati voi ( mai stii cum eram la inceput, mai stii cand iti ziceam... ) si ea asa o sa isi dea seama cat de mult tii tu la ea si o sa va impacati.
Sper ca te-am ajutat
Si sper sa va impacati cat mai repede pentru ca o relatie de 4 luni e greu de"tinut "!
Nu era neaparat vorba de fost. Ea a folosit scuza asta sa se combine cu amicul meu.
Bun, deci constientizezi asta : motivul pe care ti l-a bagat e o gogoasa Asta e bine, inseamna ca ai ceva maturitate si materie cenusie in cap.
Partea a doua : de ce sa-i scoti din viata ta? Nu mai bine le dai tu peste nas fiind dragut cu ei si demonstrand superioritatea ta morala?
Hai sa-ti explic : daca tu acum faci tam-tam si te certi cu ei, nu-i afectezi cu nimic. Ii faci sa le fie mila de tine. Nu vrei asta.
Nu-i mai cauta dar nici nu fugi de ei, mai ales de el (ca fiind prieten cu el, sigur va veti mai intalni). Fi rece cu el, usor intransigent, distant dar nu nepolticos si pus pe scandal. Fa-l sa inteleaga ca prietenia ta cu el nu mai exista dar nu il trata ca pe un dusman ci ca pe o persoana a carei soarta nu te intereseaza. Indiferenta e mereu cea mai buna arma.
Stai linistit ca nu va dura relatia asta a lor si el va avea nevoie la un moment dat de prietenul lui. Si atunci va fi momentul sa lovesti cel mai tare cu indiferenta ta.
Cat despre tipa, serios, chiar merita sa-ti consumi energia pe ea?
Eu inteleg ca te afecteaza mai mult situatia si nu ca ai pierdut-o, vezi domne, pe ea...dar trebuie sa ai mandrie si sa nu te injosesti in fata lor. Arata-le ca viata ta e superba si fara ei in ea...chiar mai superba decat inainte
Mutubal întreabă: