anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut cine e in stare sa reziste o viata intreaga virgin? Eu inca sunt si am de gand sa fiu asa pana mor

26 răspunsuri:
| caprioara a răspuns:

Buna! Uite nu stiu cati ani ai dar cred ca o viata intreaga nu o sa rezisti numai daca nu te faci calugar inca de mic.Mai cred ca astea sunt alegeri de viata in care 1 este liber sa aleaga ceea ce vrea, ceea ce ii place si ceea ce e bine pentru el iar daca tu crezi ca asa e bine pentru tine, bravo tie

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Intentionezi sa te sinucizi? glumă cam macabră
... o să râzi mult si bine pe la 20 de ani când o să'ţi aminteşti de întrebarea asta

| αndï a răspuns:

E una din primele dati candi raspund pe TPU ca nu e ceva in regula cu tine... FRATE revino'ti esti BAIAT! vrei sa mori virgin? nu a mai murit nimeni virgin de la mozzart incoace... cel putin de care am auzit

| pepe a răspuns:

Vrei să te călugăreşti?
Doar călugării pot rezista plăcerilor lumeşti până la moarte.

| madalicious a răspuns:

Te mai lauzi mult? Ca nu cred ca o sa mai fii mult virgin, ca acusi se gaseste o pustoaica mai tare-n purtare si vorbe ca tine si te violeaza, ca te lauzi p-aici. laughing)

| seawolf a răspuns:

Cat le ai pe manuela si palmela ce-ti mai trebuie femeie.
Sa traiesti bineee!

| nobody_9468 a răspuns:

Frate nu mai fi atat de pesimisthappy. Imi amintesti de lucrurile rele din viata mea, ma intristezistraight face.
Nu mai sta toata ziua in fata calculatorului, iesi si tu in oras, prosteste pe una, pe altahappy. Macar pentru a scapa de virginatate, ca vad ca te omoara problema astastraight face.

Bafta.

| Just kidding a răspuns:

Uaibatting eyelashes sa stii ca exista persoane care chiar nu doresc... dar sunt sigura ca sunt putine in orice caz. Felicitari tie :*

| Alyyynu a răspuns:

Ca esti virgin la varsta ta... mai sunt si altii.
ca vrei sa fi virgin pana mori, e grav;

ai avut vreo problema ceva in tinerete care te-a marcat sau ce te-a facut sa iei decizia asta?
daca esti mai timid cu fetele e mai usor de rezolvat, iti gasesti tu una mai timida ca tine, sau poate mai perversa al carui gen preferat sunt baietii mai timizi.

Una e sa zici ca nu ai gasit inca fata potrivita, alta e sa zici ca vrei sa mori virgin straight face

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor Doamne, nici eu nu mint asa rolling on the floor

| Rukhsandra a răspuns:

rolling on the floor)...mda...mai vorbim peste 2 ani si vedem daca mai esti de aceiasi parere laughing
ce pot sa zic...bafta
si nu inteleg de ce ti-ai pus id...rolling on the floor vrei sa te bagam in lista?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

:O esti gay?laughing

traieste-ti viata. ca de aia ti-a dat-o dumnezeu.

| SiMpLa a răspuns:

Si eu sunt virgina si am 16 dar nu vreau sa fiu pana mor poate pana ma marit

| Bacemi a răspuns:

E imposibil frate.

| Dizzydizz a răspuns:

Nu ai dat de gust de aceea spui tu asta acum. Dar si cand oi da. faci ravagiilaughing

| Alina. a răspuns:

Inca nu ai dat de adevarata placere de aceea vorbeti asa insa o sa gasesti si tu o fata care sa-ti puna capac si nu o sa rezisti! Acuma fi serios toata viata mai bine calugareste-te happy

| Luori a răspuns:

Sa mori tu?!

| Liviu a răspuns:

Of Of
Si eu sunt virgin da nu am de gand sa mor asa laughing)
Orcum de obicei nu rad asa de tare inainte sa ma culc'
Calugarestete frate'
Asta e un fel de gluma?
ACu serios...lasa astea'
Cand o veni una si o da cu Miju in tine' de nu te palmuiesti aiurea
stai cumintelaughingsi nu mai spune la cineva treaba asta
Ca rade si cu fundu de tine sa mor...

| Unique a răspuns:

Asta daca nu apare una buna rau de tot.

| VodkaCoca a răspuns:

Nu stii ce pierzi laughing

| Xonia a răspuns:

Tu si profa mea de muzica
Bine ca aia are 60 d ani si e inca virgina, dar nu ca ar vrea ea, ci pentru ca e imensa(aproape merge de grasa ce e)si e asa din cauza hormonilor.Cand era tanara era frumoasa si slaba, si au trecut anii si acum e imensa, intra intr-o dunga pe usa de la clasa
Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care e scopul sa ramai virgin pana mori? nu vad rostul, dar banuiesc ca prostia e principalul motiv sau ai fost molestat cand ai fost mic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-are rost sa f. daca m-am obisnuit singur gata asa raman

| rautate a răspuns:

Sa nu renunti la virginitate...rolling on the floor calugarestete laughing

| estera_5905 a răspuns:

Buna ce vroiam sa iti zic e ca e foarte tare daca esti ink virgin, da sa ma anunti si pe me peste 2 3 ani ce ai facut okbig grinlaughing