Pana sa te lamuresti tu, pune-l in rama, pupa-l si lasa-l acolo. "Joaca-te" cu tineri de varsta ta.
Ii faci un oral, daca iti place inseamna ca il iubesti, daca nu, mai incerci odata.
Se stie ca fetele au o slabiciune daca pot sa spun asa.el e cu 7 ani mai mare ti se pare mai matur cred ca arat si bine, te simti artasa de el.e ceva normal la varsta pe care o ai sa ai emotii in preajama unuia ca el.incerca sa nu ii areti cat de multa influenta are asupra ta, ma refer la faptul ce esti foarte emotionata, pentru ca va incerca sa profite de chestia asta.va incerca sa te faca geloasa, sa te tachineze sa te supere si totul doar asa de distractie.nu cred ca poate iesi ceva bun din chestia asta.mai ales cand e vorba de asa o diferenta de varsta ia tu ai 15 16 ani.va vrea sa se culce cu tine.tu nu vrei fii pregatita, pana la urma te culci si in cel mai rau caz ramai insarcinata si foarte foarte dezamagita.asa ca daca ai de gand sa continui cu aceasta relatie deji eu iti recomand sa nu continui, sa te protejezi. daca nu cu prezervativ, pentru ca el sigur nu va vrea, macar cu anticonceptionale.si sa nu il crezi cand iti va spune ca stie el ce sa faca si are grija de tine sa nu ramai insarcinata. daca ar avea grija sar proteja. sper sa nu te certi cu parinti tai din cauza lui, nu se merita.acum sunteti la inceput.doar ca amici.se comporta super fain cu tine dar nu va fi asa mereu.iti recomand sa nu il mai lasi sa vada cat de mult efect are asupra ta si sa nu mai fii prin cercul lui de prieteni pentru ca asta nu se va termina binr, credema.nu se va termina bine pentru tine, el nu va avea nimic.
Ok,mersi,dar parintii il stiu si il cred de treaba, ei nju sunt contra relatiei mele cu el, dar eu vreau sa stiu cu adevarat ce simt, adica poate vreau sa fie ceva mai mult, insa el e atit de mare, intr-o zi de vara pai cind din intimplare l-am intilnit deodata mi-au transpirat miinele cum am spus mai sus.Adica vreau sa stiu daca pur si simplu il cred bun prieten sau il plac, dar vreau sa refuz acest gind