Ți-am zis: consuma nuci, stafide și miere, ciocolata neagra 80% cacao și țelina,dar nu simultan,o zi consumi nuci,stafide,alta ciocolata neagra,alta nuci stafide și miere,după câteva zile se văd rezultatele nu așa peste noapte. Pe lângă asta faci sport regulat în casa măcar,sau sa faci jogging,sa alergi într-un parc,după o săptămână,doua vei fi alt om. De la starea psihica ai aceste probleme,ai o ușoară anxietate,emoții nejustificate,frici,ești rușinos. Pe lângă toate astea și ardei iute că eliberează oxitocina, este afrodiziac, creste apetitul sexual, la început nu o sa poți să îl tolerezi fiind prea iute și novice dar cu timpul nu o sa îți mai ia foc gura, o sa te obișnuiești. Trebuie sa ai grija cum le combini sa nu te ia cu dureri de burta. Când te trezești dimineața faci 50 flotări și genoflexiuni, abdomene la fel faci și înainte de a te culca. Este fundamental sa dormi la 22:30, 23:00 că atunci se eliberează natural melatonina, aceasta te va ajuta sa combați stresul. Ți-am dat un răspuns magistral sari cu banii acum
Nu fi stresat, gândește-te că ai un star p0rno în fața ta, concentrează-te pe erecți ta, fi sigur pe tine, spune-ți în cap "eu îmi voi băga katana în teacă" sper să te ajute
Niciunul din răspunsurile anterioare nu sunt ok.
Primul încearcă sa ți inducă impresii false, al 2 lea sare cu argumente "medicale" ca să ți ia banii.
Răspunsul este în întrebarea ta. Vrei sa o faci într o baie în Auchan.
Acest lucru îți induce o stare de panica, conștient sau nu, astfel ca erecția ta dispare.
Oricât de "barbat" ai încercat sa fii, un loc atat de mic, necunoscut și chiar scârbos îți "fura" erectia.
Este ca atunci când încerci sa te masturbezi și brusc te gândești la bunica și bunicul ca să nu ți dai drumul.
Este clar nu ai probleme de alimentație sau altceva cât timp în parc totul este în regulă.
Rezolvarea? Găsește ți alt loc mai safe, unde sa fiți doar voi fără sa stati cu panica, ca se vad 4 picioare nu 2 într o cabina.
Spor!
Nu îmi trebuie banii lui, 1700 de lei am pierdut la păcănele nu m-ar ajuta cu nimic 30 de lei
eram sarcastic, in viața mea nu am profitat de nimeni
Probabil e de la stres. nu te gândi prea mult la asta, doar fa o pe moment dar gandeste te la protecție. incearca sa faci cumva sa te simti pregatit inainte si sa ai incredere in tine, daca iti place fata nu ar trebui sa existe vreo problema, e foarte posibil sa fi fost vorba de gânduri sau emotii si te ai racit putin