| 4L3XaNdrUtZzZ a întrebat:

Salut cine ma poate ajuta cu ceva? imi place de o fata si nu stiu cum sa ii zic ca imi place de ea imi este frica ca ma va respingesad

Răspuns Câştigător
| ColorfullColors a răspuns:

Apropiete de ea, intai ca prieten, apoi poarta-te mai frumos u ea, scrie-i seara mesaje, sun-o, intereseaza-te de ea, trimite-i biletele, vorbeste mai des cu ea, cheam-o afara in pauze, invit-o in oras, parc la un film in week-end-uri. Incepe sa flrtezi cu ea ca si cum ai face asta de cand lumea, si ea sigur va incepe sa se intrebe care sunt sentimentele tale fata de ea. Daca e o fire deschisa, poate chiar te va intreba in fata. Daca nu, atunci poate iti va raspunde la flirt.
Daca vrei sa-i spui ca o placi, o metoda pe care o consider foarte adorabila, (si nu trebuie sa-i spui in fata!) e sa-i scrii pe un biletel, dar sa i-l dai tu, cand sunteti afta in fata. Asa va puteti obs reciproc reactiile. O metoda mai moderna ar fi sa ii scrii pe mobil, la mesaje, dar sa nu-i trimiti mesajul, eventual poti scrie pe mobilul ei. Dar la fel, trebuie sa i-l arati cand sunteti unul langa altul.
Si nu te teme ca vei fi respins, in prmul rand mai mult de jumatate din fete pur si simplu adora tipii timizi, si sunt sigura ca daca tu esti asa, si fata de care iti place e genul fetelor pe care le-am mentionat.

Fii optimist si pupici!

PS: Daca vrei sa mai vorbim despre prieteni, relatii sau fete, (singurul subiect la care nu mai imi tace guralaughing ): emo_emoticon14.

4 răspunsuri:
| mada1 a răspuns:

Frate.sti cum se spune " cu rusinea mori de foame " asa ca tupeu.fix asa eram si eu. pana mi-am deschis capu.sti cum trebuie sa pui problema. tu te temi ca ea te va respinge.( deci nu veti fi impreuna.nu o vei avea ).dar daca nu o intrebi.nu ai acelasi rezultat? stiu ca e greu.dar dupa ce o faci prima data dupa ai face-o pe fiecare zi laughing) bafta si tupeu mult

| ana25 a răspuns:

Daca ii spui direct, e posibil sa primesti un raspuns negativ.Mai bine invit-o undeva, la un suc, la o plimbare in parc, si daca si ea te place o sa accepte sa iesiti.

| SaSune a răspuns:

Si eu am aceeasi problema

si tot incerc sa imi fac curaj sa ii spun dar...cam greubig grin

| 4L3XaNdrUtZzZ explică:

Ms multa madabig grin