Atunci cand se vor intampla toate acestea pe care spui ca ti le doresti, atunci si numai atunci ai sa realizezi ce ai pierdut si ce prostioare ai spus acum. Personal, cred ca ea este o minunatie de fata, inzestrata si cu simtul umorului. Cred de asemenea ca, este timpul sa lasi prostiile la o parte si... pupa mai des aceasta fata!
Certurile si modul in care va impacati conteaza intr-o relatie. Fiecare relatie mai are probleme, o sa se certe pana cand o sa ajunga la un punct comun, dar dureaza. Daca va iubiti, veti trece peste asta.
Incearca sa te linistesti, poarta-te frumos cu ea si continuati relatia pe care ati inceput-o.
Mosule, las-o sau tine-o e simplu.
eu iti recomand sa o tii cat mai mult posibil, daca nu... da-i liber sa o ia altul.
Ar fi pacat sa pierzi o persoana la care tii extrem de mult dupa cum se vede.Incearca ca eviti certurile pentru ca dupa cum vezi strica cam tot. Daca nu, cand o sa te saturi la maxim de toate problemele o sa iti treaca toata "indragosteala" asta pana peste cap.
Eu cred ca ce va trebuie voua este o pauza mai lunguta daca simtiti ca nu puteti sta unul fara altul, atunci va impacati. Daca puteti, atunci e clara treaba
Felicitări!
Casa de piatra!
Daca o pierzi pe fata asta ești cel mai mare fraier.