Ai doua lupte pierdute deja: una ca ti-e vecina si daca iese urat o sa o uiti si mai greu; a doua ca te-ai schimbat dupa cum ti-a cerut ea. Asta nu se face. Daca a apucat sa fie cu tine inseamna ca deja te-a placut. Daca a considerat ca trebuie sa schimbe niste chestii la tine (aici nu ma refer la probleme importante de comportament, alea e bine sa le schimbi pentru tine, nu doar pentru ea) si tu te-ai conformat, si-a dat seama ca si-a indeplinit misiunea si de fapt ar trebui sa te mai schimbe o data: cu un barbat care stie sa-i spuna si NU. Probabil ce simti e adevarat, si nu e obligatoriu sa o pierzi. Inca n-a luat o decizie, asa ca ii poti arata ca esti mai puternic decat crede. Smulge-te din rolul de baiat bun care urmeaza sa fie parasit. Nu te milogi, in cel mai bun caz se domoleste momentan si apoi e mai rau. Fii un pic mai dezinteresat si fa-o un pic geloasa, dar sa nu simta vreo urma de disperare in gesturile tale. Si cand o fata iti spune ce-i place la un baiat sunt sanse de sub 5% sa fie asa si in realitate.
Bun raspuns..meriti funda
Va multumesc tuturor de raspunsurile voastre in special cristacheceliute, ca mi-ati dat o mana de ajutor, si am sa va urmez sfaturile...dar uite ca eu i-am cerut niste pareri ca sa ma schimb asa cum ii place ei sa fiu, si ea mi-a zis ca sunt asa cum sunt si asa ii place de mine...
Spune-i ei asta.
Ea iti poate spune daca te-ai schimbat sau nu. Vorbeste cu ea si spune-i ca nu vrei sa o pierzi. Nu e nimic rau in asta.
Da
Nu, de ce intrebi?
AndrewTate7789 întreabă: