De ce iti imaginezi scenariu negativist? Daca zice da? Daca o sa aiba un zambet larg pe fata si va fi incantata? Am avut multi baieti pe care i-am impins catre fete de genul fetei respective. Cel mai mult conteaza personalitatea ei.Degeaba e cu bani daca o vezi in week-enduri la manele sa se afirme.Intelegi? Aici ar merge ignoranta si zeflemismul. Daca e fata mai finuta, cateva strategii clasice nu ar strica.
Ba fratilor ce *** e cu voi? au ajuns sa va intimideze femeiele? fereascane sfantu de pagani halele maica sfanta! tensiunea aduceti defibrilatorul
O fata cu multi banii nu se ea cu unu sarac sa fim seriosi ce povestea clasica unde? in ce basm? daca ai fi foarte frumos si atunci pentru sex
Și de bani gata și mai mare. Te cam întinzi. N-ar fi imposibil dacă nu te-ai căca pe tine când o vezi.
Calmează-te și vorbește cu ea. N-o mai ridica la rang de zeu.
Poti sa o cuceresti.Si asa e inconjurata de baiei de bani gata si probabil cauta ceva sentimental.Ce te retine sa nu mergi si sa-i spui un "buna"?
Frica de a fii respins, ignorat, dat cu flit, nu stiu cum as putea da ochii cu ea dupa...Sunt genul mai timid care nu vrea sa iasa in evidenta.
Unde ai citit tu ca baietii de bani gata nu pot fi sentimentali? Nu vreau sa-ti innec corabiile dar baietii de bani gata pot fi in acelasi timp atragatori, inteligenti si romantici. Ca isi doresc astia saraci si urati sa nu fie, e problema lor. O fata atragatoare cu situatie financiara va fi, in cele mai multe cazuri, cucerita de unul dintre astia, si cu bani si mai buni decat majoritatea.
Daca nu esti sigur ca-ti iese ceva cu ea, las-o balta, nu intra in batalie, mai ales daca tu pentru ea te consideri simplu, astea cu fite si figuri in cap asa au tendinta sa faca. Gaseste-ti una mai simpatica, nu te uita dupa toate petardele cu bani de la parinti.
Ok expertule.O seara reusita! Bafta!
Mersi, la fel!
Poate am formulat si eu putin cam aiurea...Idee e ca se vede ca are bani, dar nu e genul de pitipoanca cu iphone 6, poseta din piele de bilibistroc si 3 tone de machiaj.
Daca tu spui ca nu pare genul ala, ia-ti inima-n dinti si fa ceea ce trebuie, da fii precaut, astea sunt parsive!
De ce iti imaginezi scenariu negativist? Daca zice da? Daca o sa aiba un zambet larg pe fata si va fi incantata? Am avut multi baieti pe care i-am impins catre fete de genul fetei respective. Cel mai mult conteaza personalitatea ei.Degeaba e cu bani daca o vezi in week-enduri la manele sa se afirme.Intelegi? Aici ar merge ignoranta si zeflemismul. Daca e fata mai finuta, cateva strategii clasice nu ar strica.
Nu toate fetele cu bani sunt superficiale. Depinde de varsta voastra, daca tu ai cam 13 ani si ea 16. se cam simte diferenta. Dar daca tu ai un jur de 17 si ea 19, 20, nu e asa rau.
Pai, ea e mai mare cu 2-3 ani, deci, poti sa te bagi in seama cu ea, dar sa nu ii ceri de, exemplu, prietenia pe fcebook s dupa sa ii trimiti mesaj, pentru ac o sa para ciudat. Poti sa gasesti prieteni in comun, si cand ese acel prieten comun pe afara cu ea, mergi si tu. Incearca sa vorbesti cu ea, dar inainte exerseaza in oglinda ca sa nu iti pierzi firea sau sa te faci rosu la fata. Cine stie poate va fi interesata de tine. Si nu trebuie sa ii asculti pe toti, trebuie sa iti urmezi inima . Ps: asta e un sfat de la o fata. Funda?