| DannyDanny27 a întrebat:

Colega mea de banca de la scoala ini trimite mesaje din cand in cand si se comporta ciudat(la ore ma ciupeste,etc), iar cand am intrebato daca ma place a spus ca nu.Ce sa fac? Promit funda!

Răspuns Câştigător
| dge18 a răspuns:

laughing)))))))
Se joaca cu tine;-) si te place dar nu vrea sa-ti spuna chestia asta.
Trebuie sa vorbesti cu ea sa deschizi subiecte, diverse subiecte, ca tot sunteti in aceeasi clasa, banca; exemplu in ora de biologie vorbiti despre broaste laughing sau nu stiu. despre ochi si ii spui ca pupilele se dilata la intuneric... si ajungi pana la urma sa-i spui ca are niste ochi superbi ceva de genu 'ai niste ochi superbi, stiai asta?';-), vezi tu happy
Bafta!

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu sta ca lemnul. Actioneaza!

| shadow72 a răspuns:

Incepi sa te joci cu ea.la inceput o iei usor, o mica imbratisare, o ciupitura... apoi incerci dinc e in ce mai mult.la un moment dat o sa pui mana pe sani, in "joaca" bineinteles iar ea o sa rada

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Probabil că te place, îi esti simpatc, si asa se manifestă ea in preajma ta, posibil este timidă, si de aceea i ti spune ca nu te place, că dacă realmente nu te plăcea, nu te băga in seamă deloc. Ce virstă ave ti voi?

| corbulalbrosu a răspuns:

Da-te la ea. Te vrea. Actioneaza. Se zice ca ""bate fierul cat e cald"" altfel ti-o sufla altul.

| neutrino a răspuns:

Ciupeste-o si tu, dar mai usurel!

| LoveSleep a răspuns:

Te-ar fu-te.

| h3r a răspuns:

Și ce-ai vrea, să-ți zică ce simte fără să faci nimic? Acționează și tu.

Răspuns utilizator avertizat
| miuuuuxd a răspuns:

Poate asa este ea, mai jucausa sau te place si se lasa greu laughing.

| SashaB a răspuns:

Poate i place de tine dar ie rusina sa recunoasca incearca sa insisti.

| OnTheTop a răspuns:

Asta inseamna ca te place laughing)