| AndreeaAndreeoff a întrebat:

Salut, comunitate!
Am o întrebare importantă.
Astăzi, 15 mai mi-a venit menstruaţia. Nimic rău până aici. A venit regulat, deci nu pare nimic ne la locul lui.
Însă este vorba despre altceva.
Până sa imi vină menstruaţia chiar aveam teama aceea ca am rămas însărcinată, ma temeam de moarte de asta, chiar la un moment dat aveam nişte simptome ( dar s-au dovedit ca erau in căpșorul meu), dar astăzi mi-a venit menstruaţia, deci nu sunt însărcinată practic, am scăpat de această teamă.
Dar am de spus altceva, voi da niste detalii poate nu tocmai pe gustul tuturor, dar sper sa ma ajute cineva.
De dimineata mi-a venit ciclu, o mică pata mi-a dat de înţeles ca a venit. Mi -am pus tamponul, totul ok. Dupa ce am plecat la scoala am simţit niste dureri, crampe, ceva normal, nu e ceva neobişnuit. Am luat si o pastila si mi-a mai calmat durerea.
Apoi cand m-am intors de la scoala, ma asteptam sa am tamponul mai mult decât plin, dar spre surprinderea mea, aveam decat mici pete abia observabile, care se inegrisera ( era un sânge parcă vechi, Maro, acel gen de sânge pe care il observi cand se încheie perioada menstruaţiei). Am mai asteptat, poate se va schimba, a venit seara si tamponul meu este tot gol, exceptând alte câteva pete rozali micuţe.
Dar ceea ce ma surprinde e ca nu mi s-a umplut MĂCAR un tampon pe zi, ceea ce altă dată aveam chiar 3 pe zi.
Nu ştiu ce sa cred. Voi ce părere aveţi?
Chiar astept parerile voastre.
Scuzaţi detaliile minutioase, astept raspunsuri! Va rog, ofer fundă!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Modul de manifestare si desfasurare a menstruatiei uneori este posibil sa fie mult diferit fata de sangerarile anterioare mai ales in prima zi. Deocamdata n-ar trebui sa fii impacientata, asteapta ca sa vezi in ce mod va decurge sangerarea in zilele urmatoare. Sanatate!

5 răspunsuri:
| HazelEyes77 a răspuns:

Mai asteapta poate in orele urmatoare fluxul sangvin devine abundent ca de obicei. Uneori chiar si organismele care functioneaza ca un ceas elvetian sufera perturbari/dezechilibre de tip hormonal. Multa sanatate

| AndreeaAndreeoff explică (pentru HazelEyes77):

Mulţumesc frumos, ai dreptate. Totul a devenit la normal?

| Elenabalan888888 a răspuns:

Nu te teme. Este o dereglare hormonala. Iti vine mai greu. Stai linistita nu esti insarcinata.

| Alone1500 a răspuns:

Simplu.Nu in toata viata ta o sa ai 10.000 de tampoane schimbate pe zi.Depinde acum si cat de mult mănânci, cât de mare îți este,, gaura,,.Nu mereu vei umple toate taloanele din casa.

| AndreeaAndreeoff explică (pentru Alone1500):

Really? Cat de mare imi este gaura?