| Gabylucachi a întrebat:

Salut comunitate, ideea e in felul urmator, am ajuns să nu pot înțelege de fapt fetele, ce vor de fapt si cu ce as putea fi mai bun că să pot avea o prietena, am mai avut câteva experiențe fie într-un job de vară. Am iesit cu respectiva persoană, ne-am înțeles, am inceput să discutăm diverse lucruri, toate bune si frumoase. După un moment la muncă a început sa se depărteze de mine, chit ca eu nu am facut nimic rău. Sunt tot pus pe gânduri să vad cu ce am gresit eu, ca poate nu am făcut ceva corect, nu sunt tipul amuzant de fel dar mna. Țin să menționez ca am 18 ani

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Incearca cu una care nu are prieteni sa fie mai izolata sansele de ceva bun cresc

| cristi202 a răspuns:

Cine le intelege pe femei? Sunt de neinteles.
Eu sunt insurat de 13 ani, la inceput credeam ca o inteleg, si ea zicea ca o inteleg, insa in timp, cunoscind-o tot mai bine am descoperit ca e greu de inteles happy

| Freya1 a răspuns:

Poate esti tipul gen "prieten".De obicei cand vrei sa te combini cu o fata trebuie sa ii faci si complimente, sa ii mai spui si lucuri prin care sa dai de inteles ca esti atras de ea, nu sa fi doar tipul căruia îi plânge pe umăr si ce ii spune cu ce bluza ii sta bine.

| Gabylucachi explică (pentru Freya1):

Nu nu sunt genul de om care se plange pentru ca subiectele de genul nu se spun, e logic

| mgtow a răspuns (pentru Freya1):

Una obisnuita il accepta asa cum e. Rasul apare din discutii obisnuite dar pretentioasele nu il vor accepta deloc

| Freya1 a răspuns (pentru Gabylucachi):

Nu e vorba ca te plângi.E vorba ca încet trebuie sa fi mai îndrăzneț, sa ii dai de inteles fetei ca o placi si atunci daca te respinge sti ca nu te place, dar poate ai noroc si te accepta.

| Freya1 a răspuns (pentru mgtow):

Sti cum e.Am mai intalnit cazuri in care se plăceau reciproc dar ei ii era cumva sa ii zică, el nu făcea nici un pas si acolo se încheia tot.
Dar adevarul e ca mai sunt si din alea ce vor doar sa aiba pe cineva acolo, nu neapărat iubit.

| alexalx1234 a răspuns (pentru mgtow):

Lasa ca si alea obisnuite vor bani si lux.

| alexalx1234 a răspuns:

Arati bine din punct de vedere fizic? Daca nu, aici e problema. Fetele intotdeauna isi aleg iubitii dupa aspectul fizic chiar daca ele spun ca acesta nu conteaza, asta e cea mai mare minciuna.

| Gabylucachi explică (pentru alexalx1234):

Mă, eu arăt bine, dar acu depinde de gusturile fiecăreia.

| Bariel a răspuns:

Totul tine de flirt, apoi poti incerca si manipularea daca vrei sa o bagi in pat mai repede. Dar in general tine de abilitatile tale de a flirta, dar incearca sa o faci subtil la inceput.

| Gabylucachi explică:

Poate tu esti, mai ales ca joci acel joc