| ProAdvice a întrebat:

Salut comunitate! Nu caut rezolvare la nicio problema, sunt doar curios in legatura cu sexul gratuit.

1. Daca ai avea ocazia sa intalnesti o persoana straina dar sanatoasa de sex opus care doreste sa aiba doar o aventura cu tine, ai accepta de dragul placerii sau fanteziilor?

2. Ce parere ai despre site-urile de matrimoniale care promoveaza tipul de prieteni cu benefici? Ai fi de acord cu o astfel de relatie? Ai avut parte de astfel de relatie?

Va rog! indiferent de raspuns, argumentati!

Răspuns Câştigător
| Violente a răspuns:

1. Nu aș accepta, am prietenă și o iubesc, este vorba de moralitate si stare de sine, mă respect iar educația mi-a fost oferită cu strictețe, înșelarea și trădarea persoanei apropiate este un păcat făcut de cei fără judecată.

2. Am o părere relativ bună cu mari beneficii asupra băieților/fetelor care nu au avut așa mare noroc de partener/ă. Nu am avut asemenea relații deoarece sunt destul de independent și foarte bine pus la punct din punct de vedere psihologic și moral încat să îmi realizez propria relație, întrucat propriul viitor, alături evident de cine merită.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. Nu, nu mi se pare interesant. Sexul fara dragoste este plictisitor si umilitor.
2. Nu, nu as accepta, mi se pare inutila.

| Urpaniel a răspuns:

Am avut parte, după m-am uitat în oglindă, acum nu las pe oricine să mă atingă.

| Denny_Denisa_1994 a răspuns:

1 niciuna ii dau in cap si plec
2nu la toate urasc astea
fundita?
plzzzzzzzzzzzzzzzzz