| Lina_6558 a întrebat:

Salut, considerati ca e vreo problema daca iubitul sau chiar partenerul de viata e mai josutz la inaltine(ex:4-5cm)? var deranza asa ceva ...sau totusi unde dragostea e adevarata diferentele n conteaza? astept parerile voastre la tema aceasta, propuneri, exemple ))

Răspuns Câştigător
| effect a răspuns:

Buna,pai binenteles ca nu conteaza daca el e mai mic de statura sau mai mare din moment ce pe tine nu te deranjeaza asta :-)conteaza doar parerea ta, daca tu esti fericita si intre voi va merge totul bine :-)Diferentele astea nu conteaza atata timp cat iubirea pluteste in aer :-)multa bafta

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Unde e dragoste nu exista diferenta ci armonie si iubire.

| Castiel a răspuns:

Pai mie nu mi-ar place ca iubita mea sa fie mai mare ca mine laughing adica cu 1-2 cm sa zicem sa nu se observe dar mai mare da nasol...mereu da nasol ca o fata sa fie mai inalta decat un baiat (in fine daca se iubesc ii doare-n cur de asa ceva doar zic ca arata nasol-.-)

| Timmotey a răspuns:

Hmm... nu mi se pare ceva ciudat cunosc multe cazuri de genul asta sa nu porti tu tocuri si totul e okay poate mai creste ca oricum " masculul" creste destul de mult iubirea conteaza nu inaltimea

| raisa1993maria a răspuns:

Buna, din punctul meu de vedere inaltimea nu conteaza prea mult cand e vorba de o persoana pe care o iubesc, se intampla sa fie mai scund sau mult prea inalt. ok si ce e atat de rau? daca noi ne iubim asa cum suntem clar nu conteaza restul, uite un ex eu am 1.50 deci sunt f scunda iar prietenul meu are 1.72, e o diferenta destul de mare dar nu ne pasa, asta e nimeni nu e perfect, ar fi culmea sa renunt la o persoana de care imi place si care ma place doar pentru ca este prea mic de statura...

| Dudăăăă a răspuns:

Mda.naspalaughing Moni si Iri de asta s`au despartitlaughing
So.nu mai rezistati multlaughing))))))))))))))
Glumeam! Normal ca nu e problema.

| St3fY_3193 a răspuns:

Pai nu cred ca e o problema atata timp cat diferenta nu e mare dar diferenta 5cm credbig grintongue

| lastman024 a răspuns:

Uite moni si iri laughing traim intr-o lume plina de complexe si e ciudat ca iubitul sa fie mai scund decat tine, dar daca voi vreti sa fiti impreuna nu conteaza ce zic altii.

| trifescugabriela a răspuns:

Buna si eu sunt la fel iubitul meu e mai mic ca mine de intalnime dar il iubesc si nu tin cont de aces aspect (desi el ma intreaba daca chiar nu ma deranjeaza inaltimea sa) tot ce conteaza e ca il iubesti si nu conteaza ca e mai mic ca tine de inaltime!

| Ketamina_5337 a răspuns:

Daca tie iti place asa e tot ce conteazatongue.Majoritatea prietenilor mei erau mai inalti.batting eyelashesMULT mai inalti.Dar am avur doi prieteni cam cat minelaughing. unul chiar mai scund putin.Bine, pe mine nu ma prea incanta ideea.darthinking Ti-am spus. daca tie iti place asta e tot ce conteazatongue.Si la urma urmelor gusturile nu se discutahappy