Buna,pai binenteles ca nu conteaza daca el e mai mic de statura sau mai mare din moment ce pe tine nu te deranjeaza asta :-)conteaza doar parerea ta, daca tu esti fericita si intre voi va merge totul bine :-)Diferentele astea nu conteaza atata timp cat iubirea pluteste in aer :-)multa bafta
Pai mie nu mi-ar place ca iubita mea sa fie mai mare ca mine adica cu 1-2 cm sa zicem sa nu se observe dar mai mare da nasol...mereu da nasol ca o fata sa fie mai inalta decat un baiat (in fine daca se iubesc ii doare-n cur de asa ceva doar zic ca arata nasol-.-)
Hmm... nu mi se pare ceva ciudat cunosc multe cazuri de genul asta sa nu porti tu tocuri si totul e okay poate mai creste ca oricum " masculul" creste destul de mult iubirea conteaza nu inaltimea
Buna, din punctul meu de vedere inaltimea nu conteaza prea mult cand e vorba de o persoana pe care o iubesc, se intampla sa fie mai scund sau mult prea inalt. ok si ce e atat de rau? daca noi ne iubim asa cum suntem clar nu conteaza restul, uite un ex eu am 1.50 deci sunt f scunda iar prietenul meu are 1.72, e o diferenta destul de mare dar nu ne pasa, asta e nimeni nu e perfect, ar fi culmea sa renunt la o persoana de care imi place si care ma place doar pentru ca este prea mic de statura...
Mda.naspa Moni si Iri de asta s`au despartit
So.nu mai rezistati mult))))))))))))))
Glumeam! Normal ca nu e problema.
Pai nu cred ca e o problema atata timp cat diferenta nu e mare dar diferenta 5cm cred
Uite moni si iri traim intr-o lume plina de complexe si e ciudat ca iubitul sa fie mai scund decat tine, dar daca voi vreti sa fiti impreuna nu conteaza ce zic altii.
Buna si eu sunt la fel iubitul meu e mai mic ca mine de intalnime dar il iubesc si nu tin cont de aces aspect (desi el ma intreaba daca chiar nu ma deranjeaza inaltimea sa) tot ce conteaza e ca il iubesti si nu conteaza ca e mai mic ca tine de inaltime!
Daca tie iti place asa e tot ce conteaza.Majoritatea prietenilor mei erau mai inalti.MULT mai inalti.Dar am avur doi prieteni cam cat mine. unul chiar mai scund putin.Bine, pe mine nu ma prea incanta ideea.dar Ti-am spus. daca tie iti place asta e tot ce conteaza.Si la urma urmelor gusturile nu se discuta