| sebyuser98 a întrebat:

Conteaza anii intr-o relatie?

39 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

Pai da! la varste fragede, gen 12-20 da conteaza k nu ai ce face cu un copil cand u esti adult, atunci ai probleme psihice! daca e 20-30, nu se prea simte. (nu-i bine, da nu se simte) daca vrei casatorie 20 de ani cu unu de 40, iarasi nu-i bine! fata chef de viata el probabil divortat! acum stau si te intreb, conteaza varsta intr-o relatie?

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Conteaza.

| forever4u a răspuns:

Nu conteaza, stai linistit iti zic din proprie experienta :* atat timp cat va intelegeti big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mod normal, nu, pentru ca inimii nu ii poti ordona ce sa simta.Dar depinde de varsta, uneori, conteaza enorm.Mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu m-as risca la o diferenta mai mare de 10 ani. Optim este 2-3.

| blueheart a răspuns:

Hei! Anii conteaza numai daca vrei tu sa conteze sau partenerul. Daca nu va intereseaza lumea din jurul vostru, cei care mereu au ceva de comentat si daca va iubiti cu adevarat incat sa luptati impotriva prejudecatilor atunci veti avea o sansa. Daca nu simtiti la fel si nu luptati amandoi in aceasta relatie lupta e pierduta chiar de la inceput...

| pisicutzamik a răspuns:

Nu daca partenerii se iubesc, eu zic ca nu este o problema varsta

| Ycu a răspuns:

Intrebarea ta e atat de abstracta incat as zice ca ai 14 ani, ah esti nascut in 98 chiar ai 14 ani!

| 3xfemeie a răspuns (pentru Ycu):

Sau are 98 si a gasit o pitzi de 20! laughing)))

| Ycu a răspuns (pentru 3xfemeie):

Nu poti sa iti dai seama, pentru ca a zis "anii", ceea ce poate inseamna durata relatiei, durata partidei de dragoste, diferenta de varsta etc etc.

| OhGodWhy a răspuns:

Pentru ce sa conteze
Mai multe detalii!?

Răspuns utilizator avertizat
| tenshi261 a răspuns:

Atata timp cat exista dragoste intre voi atunci nu mai conteaza

| TuRneR01 a răspuns:

Nu ma sebyca nu conteaza ani conteaza baniwinking. (Acum o sa ma injure multa lume dar in mare parte asa e )... Dar totusi daca tu esti un copil de 12-13 ani si el/ea are 18-20 de ani cam conteaza ca nu esti matur/a pshihic. Celalt poate face puscarie pentru corupere de minori sau viol daca se ajunge si la alcev.a.

| lavida a răspuns:

Da conteaza dar depinde de diferenta dintre voi dc sunt in jur de 1-5 ani nu dar cum a zis DNSK nu poti avea u 20 si ea 12-13...:p

| DaDyva1992 a răspuns:

Nu ...doar iubirea conteaza...

| drhotzu a răspuns (pentru DaDyva1992):

Mda dar iubirea trece repede cand nu ai nimic in comun... pentru ca la diferenta mai mare de 7-8 ani deja poti sa zici ca sunt generatii diferite, si este din ce in ce mai complicat. crede-ma stiu despre ce vorbesc. asa ca stai linistita conteaza foarte multe ca o relatie sa fie de succes, trebuie sa aiba suficiente lucruri in comun dar destule diferente, cat sa nu apara monotonia, dar sa fie si armonie, trebuie sa fie de o varsta apropiata, si cu o mentalitate/situatie civila asemanatoare... este frumos si nobil la inceput sa crezi ca dragostea poate trece peste toate, dar la un moment ajungi sa se stranga destule frustrari si bula se sparge. Deci da toate conteaza.
Live long and prosperwinking

| DaDyva1992 a răspuns (pentru drhotzu):

Da ai dreptate toate conteaza dar mai important e iubirea si da mersi pnt sfat :*

Da ai dreptate si tu conteaza iubirea, de fapt conteaza cel mai mult iubirea, dar ai cateva impedimente pana ajungi la iubire, trebuie sa treaca ceva timp in relatie, iar ca relatia sa se lege atunci e un pic mai complicat. o relatie este ca un organism foarte complicat, iar in momentul in care o parte din organism nu mai functioneaza, atunci ori apare decesul "organismului" ori traiul devine un calvar.

Da adica pe bune cei de 12 13 14 ani vor o reatie desi stiu ca asta se va incheia pana la urma si na e degeaba e mai bine sa incepi o relatie la 17 18 ani...tu ce crezi :/?

Pai am o teorie despre asta (eu am multe teorii, despre orice)
dar nu vrei sa vorbim pe mess? ca e mult mai usor decat aici...
promit ca nu sunt obsedat sexual, frustrat, sau mai stiu eu ce "pradator sexual" si nici nu am sa iti fac avansuriwinking
daca vrei iti trimit un mesaj pe tpu.ro cu id-ul meuwinking

Daca nu vrei atunci putem continua aici big grin

Mai bine aici... daca nu se supara fata cu intrebarea iei happy

Ok big grin dar cred ca o sa ii cam umplem notificarile laughing))))))
si are un lag cam mare pentru raspuns.
dar fie big grin
referitor la relatiile celor 12-13-14 ani, o relatie nu este ceva iesit din comun, na este varsta pubertatii hormonii incep sa o ia razna prin corpuri, si e normal sa vrea sa experimenteze, si sunt de parere ca toate relatiile, reusite si nereusite, bune si rele, in care ai inselat sau ai fost inselat, toate astea te duc la relatia "cea mare", de asta majoritatea casatoriilor care sunt incepute timpuriu, ori ajung la divort, ori sunt nesatisfacuti.
ma rog asta se aplica pentru oamenii care au un pic de materie cenusie, pentru ca din pacate multora li se aplica deviza unui prieten vechi care spune ca: "daca as invata din greselile mele, as fi un geniu!".
si dupa cum se pare nivelul IQ-ului tinde sa devina subunitar in minunata si fascinanta Roumanie laughing)

Hahaha =) chiar esti glumes he? hahaahaha

Da la fel ca si modestia, amandoua sunt caracteristici fundamentale ale mele laughing)
la fel ca si inteligenta si toate celelalte mai putin interesante laughing

O doamne chiar esti special he? hahahah :*

Dap... de mic am avut impresia ca sunt un copil special cu nevoi speciale laughing)

Si cea mai "importanta" nevoie este cea de atentie! laughing) mereu am suferit daca nu eram in centrul atentie, dar cu toate astea sunt atat de prost incat sunt altruist pana la ultima picatura, si dau prea multa incredere oamenilor! dar timpul m-a invatat ca prietenii sunt asemanatori cu o gaura neagra interstelara, iti arunci acolo toate resursele sa ii ajuti si nu te mai astepti sa se intoarca ceva laughing)

Hahahahahaa doamneeeee happy rolling on the floor

Te rog sa vorbim pe mess pierdem foarte mult timp aici!

Ah nu lasa mersi pentru ora ta de ras hahahah happy rolling on the floor

Ok! poate ne mai vedem pe aiciwinking
mereu este o placere pentru mine sa fac lumea sa rada, cred ca de asta si glumesc atat de mult!
daca te razgandesti vezi ca am lasata un mesaj personal cu id-ul meu.
dar pana atunci poate aflu cate ceva si despre tine... ca mai am ceva timp liber acum.
asa ca spune-mi ceva relevant despre tine, orice! ma rog poate sa fie si irelevant... alegerea ta!

Aha pai ce sa spun despre mine cam nimic viata mea e plictositoare dar eu cred ca tu chiar ai o viata plina de ras haha rolling on the floor

Pai nimic nu este plictisitor! depinde doar cat de cat plictisitor crezi tu ca e. deci?

Pai nu trebuie sa fie amuzant sau nu. trebuie sa fie ceva care sa te defineasca pe tine! orice!

Nu pe bune chiar nu stiu ce zic...zi ceva despre tine si poate am sa am si eu o idee ce zici?winking

Hhhmmm ceva interesant despre mine? pai sa vedem: am 26 ani, am propria mea firma, in ianuarie o sa am si angajati si cu toate astea din cand in cand, destul de des ma comport ca un "adolescent". aaa si inca ceva: ma plictisesc foarte repede happy in rest cred ca sunt una dintre cele mai optimiste persoane de pe planeta, cu siguranta sunt si una dintre cele mai joviale, si ma mandresc cu faptul ca am o "foarte" vasta cultura generala si o inteligenta iesita din comun! si am prietena cu care locuiesc impreuna de 3 ani, si suntem impreuna de 5 ani. cam atat despre mine in 5 minute... tu?

Cum spuneam mai devreme timpul meu este limitat, asa ca o sa ne mai vedem pe aici.
sper ca ti-am inveselit un pic seara!
Live long and prosper!

Întrebări similare