| AlinAlin123456ahdd a întrebat:

Salut cred ca am fimoza
cand decalotez capul ma cam strange pielea aceea dar dupa putin timp se lărgește, și mai am și puțin piele lipită de cap
azi m-am masturbat cu capul decalotat și o parte din pilea care era lipită de cap s-a desprins și am făcut o mică rană
sugerați să mai fac asta?
cum aș putea să lărgesc gaura?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Consulta un medic urolog. El îți va rezolva problema de care suferi.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pentru decalotare: se va trage cu blândețe pielea de pe capul penisului spre corp (acest lucru se poate face la baie, deoarece apa călduță înmoaie pielea)

Nu strica sa mergi la medicul Androlog / Urolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la Urolog neinsotit de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu te mai masturba. Tu nu ai ce face.Du-te la urolog. Daca ai fimoza o sa te îndrume mai departe.

| eliancodrut a răspuns:

Daca este inca lipit preputul de gland (capul penisului), incet, incet se va dezlipi complet. O sa simti ceva usturime. Mentine igiena si poti sa aplici si un unguent. Poti sa tragi de preput (piele) usor sa se desprinda putin cate putin.
Nu merge inca la medic, deoarece nu esti singurul puber care intalneste asemenea problema. Doar daca e ceva mai grav sau o sa constati ca ai fimoza. Cu timpul se rezolva.
Imi place cum baba Violleta, alias La SteauaCareaRasarit, alias CristiDinBucuresti se pricep si cum este cu penisul la puberi. O fi avand trei perechi de oua?