Pare a fii FIMOZA.
Te sfatuiesc sa vizitezi un urolog pentru a constata gradul ei si a-ti oferii tratament, inainte sa se apeleze la interventie chirurgicala.
Daca dupa ce a fost efectuata decalotarea, preputiul NU este mentinut in acea pozitie retrasa cu degetele, atunci preputul va avea tendinta absolut normal de a reveni peste glandul chiar si mult marit al penisului aflat in erectie. Insasi structura specifica a preputului imprima aceasta miscare de a reacoperi glandul cu scopul de a-si indeplini menirea sa, cea de a proteja glandul de contactul cu factorii externi. Nu trebuie sa-ti apara niciun motiv de ingrijorare si nici de intrebare/mirare. Sanatate!
Iti spun eu cu ce compari tu... tu probabil te-ai uitat la filme xxx si i-ai vazut pe actori (barbati) care majoritatea o au belita. Da, multi dintre ei sunt circumcisi.
E adevarat ca timpul poate rezolva asta-daca asta iti doresti. Cand esti la dus tragi de pielea preputiului pana la decalotare completa si vei face asta de fiecare data. Apoi cu trecerea timpului si avand viata sexuala regulata va sta decalotat.
Eu nu sunt circumscis dar am facut asta regulat si penisul sta decalotat tot timpul, dar am o varsta.